USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Батьківщина» отримує гроші від Опоблоку, - нардеп

14 Листопада 2016 23:54
Так звані акції протесту, які організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради, - повідомляє 24 канал.

«Шкода, що в цій програмі дій країни-агресора беруть участь і політичні сили демократичного табору. Ми бачимо, є інформація з місць, що в офісах «Оппоблока» представники «Батьківщини» отримують якесь матеріальне заохочення для майбутніх учасників, нібито шукають ошуканих вкладників для того, щоб завтра влаштувати пікетування ... Бачимо, що це продовження політики по створенню широкої опозиції в ВР (це «Опозиційний блок» і «Батьківщина») для того, щоб зробити все для дестабілізації ситуації в країні, призначення позачергових парламентських і президентських виборів», – переконує Максим Бурбак.

Водночас стало відомо, що глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала громадян України зібратися на чергову безстрокову акцію протесту 15 листопада.

Тимошенко назвала президента Петра Порошенка і Національний банк України головними джерелами корупції і зубожіння населення. Також лідер "Батьківщини" заявила, що чинна влада може "знищити як українську націю, так і українську державу".

"Тільки люди можуть відновити справедливість і поставити владу на місце. Завтра вранці громадяни, у тому числі пенсіонери, вийдуть на безстрокову акцію протесту проти падіння курсу гривні, підвищення тарифів, за повернення банківських вкладів", – заявила Юлія Тимошенко.

Зауважимо, представник ВО "Свобода", бізнесмен Ігор Кривецький в інтерв'ю ЛІГА.net розповів, в яких частках політсили фінансували Майдан: "40% - "Батьківщина", по 30% - УДАР і "Свобода". Зі слів політика, частку "Свободи" оплачував саме він.

"З "Батьківщиною" в нас був прецедент по сцені. Вони витрачали 26 тисяч доларів у день на оренду сцени. Я був у шоці, оскільки мені потрібно було видавати свої 30 відсотків", - розповів Кривецький.

"Хтось заробляв на Революції гідності. Складно сказати, хто це робив. Я купив сцену за суму близько 200 тисяч доларів, щоб не потрібно було платити за оренду", - додав він. Зі слів Кривецького, сцена зараз у нього, "очікує свого часу".

Він заявив, що в Революцію гідності вклав "понад 2 мільйони доларів за весь період". На уточнююче запитання "Тобто за весь час Майдану опозиція витратила близько 10 мільйонів доларів?" Кривецький відповів: "Приблизно так".

Тим часом влада створила штаб, покликаний швидко реагувати на протести в країні. Структура працюватиме на базі Ради Безпеки, а її керівником став Олександр Турчинов. Як повідомляли ЗМІ, розмови про протести в країні могли спричинити відставку глави Нацполіції Хатії Деканоїзе. Зі слів радника Арсена Авакова Іллі Ківи,її відставка може бути пов'язана з небажанням брати на себе відповідальність у разі загострення ситуації в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українець Показати IP 15 Листопада 2016 07:40
Не переживайте, люди ненавидять обох. Там і там одна св*лота. Усі українські партії це банди злодійські а не партії - читай декларації.
Яків Показати IP 15 Листопада 2016 10:32
у нас не має партій це бандитські угрупування
партія і вибори Показати IP 15 Листопада 2016 13:09
З 10 свиней одного коня не вибереш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus