USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Безболісна лазерна епіляція бікіні у мережі EpiLaser*

26 Серпня 2022 13:58
Гладенька зона бікіні має доглянутий вигляд, підвищує самооцінку та впевненість у собі. Дозволяє без сорому носити відкритий купальник на пляжі або біля басейну. Але щоденне гоління – заняття, що неабияк втомлює, а депіляція воском або шугарінг – це боляче.

Тому багато дівчат замислюються про комфортний і сучасний спосіб позбутися небажаного волосся на тілі. Такий шанс подарує найновіша 3D безболісна лазерна епіляція бікіні в EpiLaser.

Про технологію

Гібридна тріо-кластерна методика – це найновіша і найефективніша серед усіх лазерних епіляцій. Вона поєднує плюси попередніх апаратних розробок (олександритову, діодну та неодимову). У лазерному промені генеруються хвилі різної довжини (755, 808, 1064 нм), що забезпечує точну дію на волосяний фолікул без впливу на поверхню шкіри. А сапфіровий наконечник 3D-апарата охолоджує шкіру бікіні, запобігаючи болючості та будь-якому дискомфорту.

Підвищена безболісність відрізняє цей вид епіляції від інших апаратних та неапаратних способів. Він є високоефективним, безпечним, має мінімум обмежень і не несе ризику для здоров'я. Лазер бачить і руйнує навіть світлі волосинки на темній поверхні, що було раніше неможливим.
Як відбувається епіляція бікіні 3D-лазером

Вона складається з кількох етапів. Спочатку потрібна консультація оператора колл-центру EpiLaser за телефоном або онлайн. Він розповідає про нюанси, про підготовку, що можна й чого не можна робити.

За день до епіляції важливо поголити зону бікіні, щоб довжина щетини не перевищувала 1 мм. За п’ять днів до і після не засмагати в солярії або на сонці, не робити хімічні пілінги. 3а два тижні до та в проміжках між процедурами можна користуватися тільки бритвою або депіляційним кремом (віск, шугаринг, пінцет, електроепілятор – заборонені).

Сам сеанс починається із консультації лікаря-косметолога. Далі клієнт лягає на косметологічну кушетку, лікар оглядає інтимну ділянку, видає спеціальні захисні окуляри, наносить фізіотерапевтичний гель та проводить лазерну епіляцію бікіні.

Одночасно на тілі людини перебуває до 25% волосся в активній стадії. Саме на них діє лазер. Сплячі цибулини прокидаються через три тижні. Тому не можна видалити весь волосяний покрив за процедуру, а потрібен курс сеансів з певними інтервалами.

Точна кількість відвідувань салону для проходження повного курсу залежить від особливостей організму. Але варто зауважити, що тріо-кластерна епіляція бікіні відбувається швидше, ніж інші лазерні види. У середньому знадобиться 5-8 візитів до салону ЕпіЛазер з інтервалом у 4-7 тижнів. Надалі важливо відвідувати косметолога 1-2 рази на рік для збереження ефекту.

Обмеження

Гібридна безболісна лазерна епіляція має мінімальну кількість протипоказань. Але щоб не завдати шкоди організму, краще дізнатися про них наперед. Абсолютна заборона – непереносимість ультрафіолету, яка дуже рідко буває. Також не рекомендують її у випадках:

- ушкодження епідерми;

- епілепсії;

- наявності онкології;

- герпесу в активній фазі;

- келоїдних рубців;

- цукрового декомпенсованого діабету;

- гормональних порушень;

- проблем із серцем та кров'ю.

Протипоказанням до лазерної епіляції бікіні не є псоріаз, татуювання та період місячних. Але в критичні дні може підвищитись чутливість, що призведе до больових відчуттів під час процедури. Якщо клієнт дуже погано почувається в ці дні, краще перенести сеанс на кілька днів. А ось малюнок тату фахівець має обійти апаратною маніпулою, щоб уникнути пошкодження шкіри та самого татуювання.

Вагітність та лактація не є повною забороною на епіляцію. Але якщо є страх, краще її не робити. Також у цей час часто трапляються гормональні стрибки, що призводять до активації зростання волосся.
Плюси і мінуси

Безболісна лазерна епіляція в EpiLaser має такі переваги:

- Ефективність. 3D-технологія ефективно діє на темне та світле волосся.

- Безпека. Безпечно для будь-якого фототипу шкіри. Відсутність наслідків, болю, подразнення, не потрібна тривала підготовка та відновлювальний час.

- Мінімум протипоказань. Підходить майже всім дівчатам, оскільки число заборон обмежене.

- Безболісність. Лазерне видалення волосся на бікіні проходить абсолютно безболісно та в комфортних умовах.

Недоліком вважається висока вартість, якщо порівнювати з іншими способами. Але варто зауважити, що після проходження курсу в клієнтки завжди буде ідеально гладка зона бікіні. З огляду на це, ціна безболісної лазерної епіляції виходить не така висока.

Щодо переваг мережі центрів EpiLaser, то можна впевнено сказати, що це один з найкращих спеціалізованих закладів в Україні. Тут працюють кваліфіковані фахівці з медичною освітою, створено ідеальні умови для кожного відвідувача з урахуванням його персональних особливостей. А позитивні відгуки є підтвердженням цьому.

Ще тут дуже приємні ціни на лазерну епіляцію бікіні – завдяки унікальній системі знижок та регулярним акціям. Тому EpiLaser завойовує популярність не лише мешканців міста Києва, а й інших регіонів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus