USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Переваги видалення волосся лазером у центрі косметології Лазерхауз*

16 Жовтня 2022 15:56
Зайве волосся на тілі робить навіть дуже доглянуту жінку неохайною. Щоб мати доглянутий вигляд та бути красивою незалежно від пори роки, варто видаляти волосся з найбільш помітних місць. Методів видалення волосся безліч, однак не всі з них ефективні та дозволяють надовго позбавитися від проблеми.

Найкращі способи видалення небажаного волосся

Одним з найбільш поширених варіантів є використання бритви для гоління. Гоління дозволяє позбавитися від волосся всього на декілька днів. У дівчат з темним волоссям перші сліди помітні вже через один день після використання бритви. Саме тому цей спосіб є одним із найневдаліших для жінок з густим темним волоссям.

Дуже часто для видалення небажаної рослинності використовують шугаринг, а також воскову епіляцію. Такі методики дозволяють позбавитися від волосся на 2-3 тижні. Негативна сторона цього методу – поява врослого волосся, а також запалення та подразнення після проведення процедури.

Як позбавитися від небажаного волосся назавжди?

Для цього використовується лазерна епіляція, в основі якої лежить використання проміння з різною довжиною хвилі. Змінюючи довжину хвилі, можна видаляти як темне, так і світле волосся. Можливість регулювання довжини хвилі дозволяє обрати найкращий режим.
Переваги видалення волосся в Лазерхауз:

– В основі видалення лежить використання лазерного проміння, яке нагріває стовбур волосся, а також фолікул, спалюючи його.

– При нагріванні волосся повністю руйнується, а на цьому місці вже нічого не виростає. Для повного видалення волосся зазвичай потрібно декілька сеансів. Як не дивно, але чим світліше волосся, тим важче воно видаляється.

Це пов’язано з тим, що лазер реагує на пігмент всередині волосся. Якщо воно світле та тонке, видалити його буде досить важко. У таких випадках найефективніше використовувати саме епіляцію, яка поєднує використання електричного струму та лазерного опромінення.

Підвищити ефективність видалення волосся дозволять надсучасні апарати, які використовуються у Лазерхауз. Це пристрої, які мають довжину хвилі 800-810 нм, та доповнені вакуумною насадкою. Тому волосся захоплюється ефективніше, що дозволяє повністю видалити у короткі терміни небажану рослинність. Це суттєво прискорює процедуру та робить її більш безпечною, ефективною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus