USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля кордонів НАТО перехопили групу російських літаків, – Міноборони Нідерландів

14 Лютого 2023 10:47
Два нідерландські винищувачі F-35 перехопили групу з трьох російських військових літаків поблизу Польщі.

Про це ідеться у заяві міністерства оборони Нідерландів, яку наводить Reuters, повідомляє УНН.

«Невідомий літак наблизився до польської зони відповідальності НАТО з Калінінграда. Після впізнання виявилося, що це три літаки: російський Іл-20М «Кут-А», який супроводжували два Су-27 «Фланкер». Нідерландські F-35 супроводжували стрій здалеку і передали партнерам по НАТО», – цитує Reuters заяву міністерства.

Зазначається, що міноборони рф не одразу відповіло на запит Reuters про коментар. Оборонне відомство Нідерландів заявило, що вісім нідерландських F-35 дислокуються у Польщі на лютий та березень.

Іл-20М Кут-А – це офіційна назва НАТО для російського літака-розвідника Іл-20М, тоді як Су-27 Фланкери – це офіційна назва НАТО для винищувача Су-28.

Додамо, минулого року винищувачі НАТО піднімалися у повітря 570 разів для спостереження за російськими військовими польотами у міжнародному повітряному просторі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПС України Показати IP 14 Лютого 2023 12:33
Не зачьот, необхідно перехоплювати як ми відразу на ураження. І нато знову висловило свою стурбованість і занепокоєння

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus