USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля Луцька «Opel» збив неповнолітнього велосипедиста, розшукують свідків

5 Лютого 2020 15:11
Автопригода трапилася 7 жовтня 2019 року близько 19 години 30 хвилин поблизу села Гірка Полонка Луцького району.

Про це повідомляє пресслужба волинської поліції.

Водій легковика «Opel Astra», рухаючись дорогою «Львів-Радехів-Горохів-Луцьк» у напрямку села Гірка Полонка, виїхав на узбіччя, де допустив наїзд на попутного неповнолітнього велосипедиста.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тяжкі тілесні ушкодження, його госпіталізували.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

З метою всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження поліція просить відгукнутися свідків, які першими прибули на місце ДТП, спілкувалися з водієм автомобіля «Opel Astra» та здійснювали відеозапис на мобільний телефон. Номер телефону: 0662716074 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus