USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцькради – мітинг проти будівництва трьох багатоповерхівок

31 Липня 2019 10:23
Поблизу Луцької міської ради зібралися люди, які протестують проти будівництва трьох багатоповерхівок поблизу водоохоронної річки Омелянівки.

Лучани зібралися під міськрадою 31 липня до засідання 60-ї сесії Луцької міської ради.

Так, сьогодні на розгляд сесії винесене питання Про погодження проекту детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка у місті Луцьку.

Втім, представники підприємства «Ремторгпостач» та громадськість проти цього, адже коригування плану дозволить будувати там багатоповерхівки, хоча не здана навіть друга черга будівництва. До того ж, там орендують землю, на якій знаходиться нерухоме майно і яку планують згодом викупити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus