USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біля офісу Зеленського – проплачений мітинг, команда заявляє про провокації

9 Квітня 2019 17:30
У Києві біля офісу команди кандидата у президенти України Володимира Зеленського в Печерському районі зібрався натовп. Раніше учасники Зе!Команди заявляли про можливі проплачені акції та провокації під час їх проведення.

Про це йдеться на сторінці команди Зеленського у Facebook.

За словами коментатора зі штабу Зеленського, наразі на членів їхньої команди чинять інформаційний тиск, щоб спровокувати негатив.«Ми стараємося не реагувати на все, що відбувається», – додав він.

У Зеленського запевняють, що не знають цілей та мотивів людей, які зібралися під стінами їхнього офісу.

За словами члена Зе!Команди, натовп складається переважно з людей похилого віку та студентів. За даними штабу Володимира Зеленського, студентам за участь у мітингу невідомими пропонувалося 300 гривень.

«Люди точно прийшли не від хорошого життя. Що зараз буде за шоу зараз незрозуміло. Дуже шкода, що влада йде на ці кроки брудні», – відзначили в команді Зе.

Представники штабу Зеленського закликали не висловлювати негативу до учасників цього заходу, адже їм відомо, що по вищих навчальних закладах Києва активно набирають студентів для участі в сумнівній акції та пропонують за це гроші.

«Ми розуміємо, чому погоджуються на такі провокативні дії. На жаль, ситуація в країні склалась така, що студентам треба шукати будь-які можливості, щоб додатково заробити гроші на життя», – розповіли у штабі Зеленського і показали на відео як співробітника їхнього контакт-центру запрошували на цю акцію у Telegram-каналі .
Водночас, у прес-службі Київської міської державної адміністрації «Українській правді» повідомили, що столичну владу попередили про проведення масового заходу.

Заявку подали 3 організатори: «Український комітет по боротьбі з корупцією», «Спілка офіцерів України» та голова Всеукраїнської профспілки сфер комп’ютерної та інформаційної технологій.

Місце проведення мітингу – вулиця Новоселицька, 7. Мета – "захист трудових прав громадян та боротьба з корупцією".

Акція заявлена безстроковою. У ній мають взяти участь до 2 тисяч осіб.


Журналісти телеканалу ZIK на місці події спілкувалися з учасниками, які здебільшого ігнорували прохання прокоментувати причину свого приходу під офіс Зеленського. Одна з жінок сказала, що прийшла на «екскурсію».

Ніяких вимог до Зеленського люди не озвучували. Із собою активісти принесли плакати з написами "Зрадників України – за грати!".

У Національній поліції повідомили, що наразі ситуація на місці події спокійна.

«Наразі там зібралися кілька сотень громадян, які проводять акцію. На місці перебувають співробітники поліції, які стежать за дотриманням правопорядку. Станом на 16.55 порушень не зафіксовано», – сказав «Українській правді» речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Станом на 17:50 на акції трапилась сутичка між пенсіонерками та "порохоботами", які їх туди й покликали. "Пенсія півтори тисячі, можна жити? У мене 40 років стажу!". "А ви розумієте, що війна в країні?", - заперечив бабусі молодший учасник мітингу. Дехто кричить "Парашу геть!".

Тобто привезеній масовці навіть не встигли провести інструктаж, і люди почали висловлювати свою думку, яка кардинально відрізняється від поглядів організаторів акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто Показати IP 9 Квітня 2019 17:44
Порох виведе країну з проблем? Країна агресор кажете? ну-ну...
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2019 17:47
Порохоботи атакують (не підтримую жодного кандидата).
Коля Показати IP 9 Квітня 2019 18:38
Нема слів. Ви що люди ?? При Порошенку геноцид стільки людей вбивають на фронті а він розказує казки!!! Саме при Порошенку Крим забрали в крахни. Невже ви голосуєте тільки за людину а не за вчинки?!!!!!
н Показати IP 10 Квітня 2019 09:36
Люди він 5 років при владі !!!!!! 5 довгих років вбивають наших дітей !!!!! а він збагатів у 100раз . Що ще він може для нас зробити окрім здерти останню шкуру і здати нас і наших дітей в рабство за гроші мвф?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus