USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Устилуга трапилася потрійна ДТП

16 Липня 2015 17:01
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15-го липня приблизно о 6-й годині ранку біля міста Устилуг, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

79-річний водій автомобіля «Рено Кенго», житель Володимира-Волинського, здійснив наїзд на припаркований автомобіль «Фольксваген Пасат» та 46-річного водія вищевказаного автомобіля. Постраждалий у цей час стояв біля транспортного засобу.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксваген Пасат» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання. Крім того, в автопригоді був пошкоджений ще один транспортний засіб «Фольксваген Т 4».

За фактами дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гриць Показати IP 16 Липня 2015 18:12
біля променя таксисти завжди на дорозі тусуються, скоро і там когось переїде дід 79 років...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus