USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Білорусь посилить охорону кордону на українському напрямку

22 Січня 2018 19:38
Президент Білорусі Олександр Лукашенко схвалив рішення про посилення контролю на кордоні з Україною та країнами балтійського регіону, зважаючи на «нові елементи обстановки, повідомляє БЕЛТА.

Рішення ухвалено у зв’язку з підвищенням рівня терористичної небезпеки у Західній Європі, високим ризиком контрабанди зброї, боєприпасів, вибухівки тощо. Посилення заходів контролю на кордоні спрямоване на боротьбу з нелегалами, контрабандою і наркотрафіком, а також розбудову інфраструктури на кордоні та прикордонній території.

Вирішувати ці завдання в Білорусі збираються шляхом вдосконалення порядку пропуску через кордон транспорту і людей, а також поліпшення системи моніторингу обстановки і впровадження в роботу прикордонслужби нових технологій.

Також, згідно з цим рішенням, буде змінено структуру територіальних органів прикордонслужби Білорусі в зв’язку з відправленням нових підрозділів на кордони з Україною та країнами Балтії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus