USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Білоруси з драбинами та різаками штурмували кордон Польщі. Відео

5 Березня 2023 14:41
Нелегали з Білорусі, озброївшись різаками для дроту та драбинами, продовжують штурмувати кордон із Польщею.

Про це повідомляє прикордонна служба Польщі.

«Нелегальні мігранти вже готуються до незаконного перетину кордону з Білорусі до Польщі. Вони знають, що це незаконно, тому платять організаторам, які доставляють їх до самого кордону, надають драбини, ножиці для різання металу», – йдеться у повідомленні.

На підтвердження своїх слів польські прикордонники опублікували відео, на якому видно, як група нелегалів із рюкзаками на спинах з боку білоруського кордону пробирається лісом у напрямку Польщі. У одного з чоловіків на спині розкладні драбини.
За словами заступника міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслава Жарина, у найближчі тижні або місяці з боку Білорусі може посилитися потік нелегалів з метою «дестабілізувати східний фланг НАТО».

«Все залежатиме від політичного рішення Росії, що використовує цей інструмент для дій проти Польщі та Європи», – наголосив він.

Нагадаємо, Польща з 10 лютого закрила прикордонний перехід з Білоруссю Бобровники – Берестовиця з метою безпеки. У Білорусі, своєю чергою, розкритикували таке рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 5 Березня 2023 15:10
Прорив кордону-розстріл,все законно...і тільки так.
Клава Показати IP 6 Березня 2023 03:09
бацька намагається наводнити ліберастичну Європу мігрантами, путін робить це масштабніше українцями.. дивно, що ніякі аналітичні центри не спрогнозували це, коли путін пробував наводнювати Європу сирійцями та їх сусідами та не попередили це..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus