USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більшість волинських шкіл – на тижневих канікулах. Їх можуть продовжити

25 Жовтня 2022 14:51
Із 24 жовтня більшість волинських шкіл запровадили тижневі канікули. Загалом нині від навчання відпочивають учні 386 загальноосвітніх закладів освіти (із 588).

Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини очільниця управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна, згідно з запровадженим на початку навчального року графіком, діти мали б іти на канікули з 31 жовтня.

«У зв’язку з ситуацію на енергетичному фронті з 24 жовтня значна частина шкіл на Волині, зокрема на Ковельщині й не тільки, оголосила канікули. Загалом 386 закладів вийшли на тижневі канікули. Якщо буде спостерігатися напружена ситуація, то не виключено, що канікули продовжать», – сказала Людмила Плахотна.

Читати ще: На Волині сьогодні відключатимуть електроенергію

Через проблеми з електропостачанням із 24 жовтня де-не-де не працюють також дитячі садки.

У школах Луцької громади традиційні осінні канікули триватимуть 31 жовтня – 6 листопада.

Як інформував голова Рівненської ОВА Віталій Коваль, на сусідній Рівненщині з 24 жовтня на канікулах перебувають учні 242 шкіл (44%).

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Флізман Показати IP 25 Жовтня 2022 14:59
Знали ж що буде холодно, знали, що війна не закінчиться і ризик тероризму не зникне. Чому літом не почали навчання?
Ната Показати IP 26 Жовтня 2022 21:42
Логіка то в тому є, а от ефективність навряд. Починаючи з травня діти вже всидіти на місці не можуть ....ні дошкільники ні школярі і навчання їм літом як зайцеві стоп сигнал потрібне... Вони лишень про одне думають, як би то пошвидше на вулицю піти, а не про хімію і фізику не говорячи вже про 1-4 клас...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus