USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Бійцям 51 ОМБ привезли воду та волинську полуницю

11 Червня 2014 17:30
Волиняни передали військовослужбовцям 51-ї ОМБ понад 800 літрів питної води, а також 6 ящиків полуниці. Родини військовослужбовців передали їм адресні посилки, які кожному бійцю вручили особисто.

Так, 10 червня 2014 року громадський активіст Сергій Коба разом з настоятелем Свято-Вознесенського храму міста Устилуг Юрієм Здебським відвідали військовослужбовців 51 ОМБ на полігоні Широкий Лан, що у Миколаївській області. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО«Свобода».

Оскільки зараз найбільшою продовольчою проблемою на полігоні є якісна питна вода, для військових закупили та передали 500 пляшок бутильованої води.

Громадські активісти, жителі міста Устилуг та депутати Володимир-Волинської міської ради Віра Чайковська-Тарликова, Надія Цикалюк ще до поїздки придбали необхідні військовослужбовцям речі шкарпетки та білизну. Також солдати поласували нашою волинською полуницею, шість ящиків якої їм теж передали.

Чи не кожного солдата цікавило питання входження 51 ОМБ у склад АТО, тому що чіткої відповіді від свого командування вони отримати не можуть. Раніше народний депутат Євген Мельник надіслав звернення до виконувачао обов’язків Міністра оборони Михайла Коваля з проханням прирівняти усіх мобілізованих військовослужбовців 51-ої Окремої механізованої бригади, які перебувають на Сході України до учасників АТО з відповідним поширенням на них Закону України

"Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дончанин Показати IP 11 Червня 2014 18:10
Вашим солдатам требуется с Волыни на Донбасс возить воду? Или я что то не правильно понял?
Українець Показати IP 11 Червня 2014 20:20
Крым за присоединение к России фактически не голосовал – такое заявление на днях появилась на сайте Совета при президенте России по вопросам развития гражданского общества и прав человека. Неудобную новость с президентского сайта быстро убрали, но правозащитница Светлана Ганнушкина заявила в интервью "Каналу 24", что Россия оскандалилась крымской кампанией, говорится в сюжете Ганнушкина – одна из тех, кто исследовал крымские настроения. По данным членов президентского совета, на мартовский референдум о статусе Автономной Республики пришли максимум 30% граждан. И лишь половина из явившихся на референдум проголосовали за присоединения к России. Так что судьбу украинского Крыма определило пророссийское меньшинства: где-то 15%. А тиказав, що за путіна проголосують
Українець Показати IP 11 Червня 2014 20:39
Чесно кражучи вже пох*р скільки вас не прийшло і куди, головне скільки вас вивезуть в напрямку ростова в цинку.
Українець Показати IP 11 Червня 2014 20:44
коментар було видалено
Ольга Показати IP 11 Червня 2014 22:44
Гей, чучундри! Ви б краще бронежилета хоч одного купили, а не полуницю! Коби, карпюки, чайковські цикалюки! Хватить всім брехати і піар собі робити!
Дончанин до Ольга Показати IP 12 Червня 2014 05:20
А что они там вообще делают? Точнее говоря, зачем они вообще туда пришли? Кто их туда приглашал?
лучанка до Дончанин Показати IP 12 Червня 2014 06:33
вони на українській землі і самі українці!в кого в тебе питати дозволу чи приголошення їм боротися за частину своеї батьківщіни!так що сидиш там тихенько думаючи що ти важна особа і від тебе щось залежить,той і сиди,а хлопці захищать свою землю,від таких проституток як ти і ті хто хоче відокремитись!
Правдуся до Дончанин Показати IP 12 Червня 2014 08:46
Ти пригласітельний ану чалапай в Расею з такими замашками! Вони на своїй землі і як справжні патріоти її боронять від всякої падлоти. А ти все життя будеш ставити отакі недолугі запитання, але боронити свою землю ніколи не будеш, бо скунс боязливий та й усе!
правдуся до Ольга Показати IP 12 Червня 2014 08:42
Ви думаєте, що чайка-мама ось так легко віддасть своє важко зароблене (треба ж продавців, робітників та прислугу з бази нагнути на обдурити!!!)! Не тіште себе ілюзіями! Полуницю в таку далеку дорогу, ну як же ж без неї там в зоні військових дій??? Під мартинюка з зінкевичем косять, але якось не вдало....не виходить у них ( коба, мама-чайка і та вся....) бути благодійниками, ну не виходить! А ще й за авто свої гроші не заплатили а витягнули з тих, що люди передали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus