USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

БЮТ і «Регіони» об’єднаються вже у вівторок, – голова «ЄЦ» Ігор Кріль

13 Вересня 2008 14:52
Нова парламентська коаліція де-юре, а не тільки де-факто, може оформитися вже у вівторок. Про це 13 вересня під час прес-конференції у Луцьку розповів голова політичної партії «ЄЦ» Ігор Кріль, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив пан Кріль, фракція «НУ» вийшла із коаліції, бо іншого шляху не було – інакше б Тимошенко з часом проковтнула помаранчевих. За його словами, демкоаліцію можна відродити, якщо скасувати антипрезидентські закони – для цього було десять днів.
Натомість БЮТ був по-путінськи лаконічним: «Жодних ультиматумів!»
Тому, припускає Ігор Кріль, новий формат коаліції із БЮТ та ПР можливий вже найближчими днями, ймовірно, навіть у вівторок. Окрім того, голова «ЄЦ» певен, що ніяких дочасних виборів не відбудеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Крільман Показати IP 13 Вересня 2008 15:14
Кріль навіть у двох рядках собі перечить. Коаліцію можна відродити - тоді для чого її духовний гуру ЄЦа Бандерлога розвалював? Тай Кріль своїм щебетаннячком явно її не зміцнював. А зараз вони про демкоаліцію печуться? Артисти!
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 10:09
Кріль дійсно меле все підряд аби понизити рейтинг Юлі. Але скоро будуть перевибори, ЄЦ опиниться в ... одним словом там, де й має бути і про Кріля та його ЄЦ всі забудуть. Могли б Бондара головою партії поставити, він набагато розумніший та солідніший за Кріля.
Аль Джазіра Показати IP 15 Вересня 2008 13:38
Партії за день не робляться. ЄЦ - утворили за півгодини.І взагалі з такими хлопцями як в секретаріаті каши не звариш. Бондар [вирізано -політична цензура], який всіх достав.
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 14:26
Невже всякі Кролі та інші гризуни не розуміють про що торочать? ЄЦам і НУНСам нічого вже не допоможе. Народ став розумнішим і зараз вже ніхто не стане підтримувати Андрійовича, котрий свої провали в економіці хоче затушувати псевдопатріотичною істерією і звалити проблеми на закордонних сусідів. Скільки б ЄЦи з НУНСами не парувалися нічого путнього в них родиться, томущо ЄЦи і НУНСи політичні імпотенти, і їх час давно минув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus