USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бій, який увійде в історію: Усик нокаутував Хука

10 Вересня 2017 09:23
Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі українець Олександр Усик у 10 раунді технічним нокаутом переміг німецького боксера Марко Хука.

Перший бій в рамках World Boxing Super Series відбувся в Берліні на арені Max-Schmeling-Halle 10 вересня.

Зауважимо, що турнір World Boxing Super Series - це головна подія в професійному боксі. 8 кращих боксерів світу будуть боксувати за чемпіонські пояси і Кубок легендарного Мухаммеда Алі.

На церемонії зважування українець виявився важчим за німця на 300 грам, показавши на вагах 90,5 кілограм, натомість Хук заважив 90,2.

Поєдинок обіцяв бути надзвичайно цікавим, оскільки на традиційній дуелі поглядів Марко Хук повівся не по-джентельменськи, штовхнувши Олександра Усика та обізвавши його «с**а». Наш чемпіон не відреагував на провокацію, а просто посміхнувся у відповідь.
Коментуючи цей поєдинок, хороший друг Усика, дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко підкреслив, що Олесандр зробить новачка з німця.

Перший раунд боксери провели у розвідці, особливо не йдучи вперед. Хук показав, що він буде битися за рахунок швидких ударів у ближньому бою. Окрім того, німець намагався завдати "грязні" удар по потилиці Олександра. Наприкінці другого раунду Усик провів першу серйозну атаку, але її продовження зупинив гонг. В останні 30 секунд 3 раунду для Марко Хука прозвучав перший тривожний дзвіночок: українець включив швидкість і пробив кілька небезпечних ударів.Вже в 5 раунді було видно, що Хук втомився: німець пропускав велику кількість ударів в голову та намагався клінчувати. Німецький боксер намагався врятувати поєдинок будь-яким способом, пробиваючи нище пояса та проводячи атаки після гонгу.

Обличчя Хука у сьомому раунді чітко демонструвало результати ударів Олександра. У 8 раунді Усик намагався завершити поєдинок, але, на жаль, прослизнувся. Марко Хук почав завдавати удари по лежачому українцю, після чого суддя зняв з німця 1 бал. Наступний раунд Олександр розпочав з масованих атак. З кутка німця звучало "хенде хоф" - тренер Хука вимагав у свого підопічного, аби той не піднімав руки.

За хвилину до кінця 10 раунду Олександр Усик просто засипав ударами німецького боксера і рефері змушений був зупинити поєдинок.

Таким чином, українець отримав чергову перемогу технічним нокаутом і вийшов у півфінал World Boxing Super Series.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus