USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біжутерію та м’ясо волиняни везли сябрам на підводах. Щоправда – контрабандою. ФОТО

5 Травня 2009 14:08
Учора, 4 травня, приблизно о 07.10  на напрямку Леліково (Республіка Білорусь) – Щетинська Воля (Україна) на відстані 150 метрів від лінії держкордону прикордонники відділу прикордонної служби «Самари» Луцького прикордонного затримали двох громадян України та дві гужові підводи з вантажем телячих тушок та біжутерії, – 5 травня інформують «Волинські Новини».
 
Чоловіки,  як повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський, намагалися перемістити вантаж через кордон на територію сусідньої держави поза пунктом пропуску. Під час затримання доведося здійснити один попереджувальний постріл вгору.
 
О 07.15 до місця затримання виїхала  група для фіксації ознак порушення державного кордону, а також транспортування порушників, контрабандних товарів та коней до відділу прикордонної служби «Самари».
 
Після цього про затримання контробанди повідомили Волинську митницю. В 11.00 на відділ прикордонної служби «Самари» прибули співробітники митної варти Волинської митниці . На горе-контрабандистів склали відповідні документи на товар – телячі тушки (392 кілограми) та біжутерію, косметику й сувеніри (загалом – понад 8 десятків найменувань товарів).  
 
Вантаж опісля доставили на митний склад Волинської митниці для тимчасового зберігання. 5 травня Ратнівський районний суд постановив увесь товар, телячі тушки, двох коней та дві гужеві підводи передати митній варті Волинської митниці.
 
Попередня сума оцінки товарів становить приблизно 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus