USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Благодійна їдальня у Володимирі завершила роботу

31 Березня 2023 21:48
31 березня благодійна їдальня для осіб, які потрапили у складні життєві обставини, завершила роботу у Володимирі. Вона працювала з 1 грудня минулого року в центрі культурних послуг щодня, окрім вихідних. Працівники територіального центру соціального обслуговування роздавали гарячі обіди усім, хто цього потребує.

Робота благодійної їдальні передбачалась лише на час холодної пори року, повідомляють у Володимирській міській раді.

За чотири місяці сформувався постійний контингент мешканців громади, які залюбки вдавалися до її послуг, смакуючи гарячими домашніми стравами. Загалом близько пів сотні осіб щодня приходили до їдальні, аби отримати не лише порцію гарячої їжі, а й спілкування та добре слово працівниць терцентру. Серед них – внутрішньо переміщені особи, одинокі пенсіонери, особи з інвалідністю та ті, хто потрапив у складні життєві обставини.

Упродовж 87 днів роботи їдальні було заварено 870 літрів чаю, використано понад 500 кілограмів курячого м’яса, 150 кілограмів свинини, 274 кілограми різних круп, 240 кілограмів картоплі, 94 кілограми макаронів та інших продуктів, з яких готували смачні різноманітні обіди.
Функціонування їдальні стало можливим завдяки підтримці партнерів з німецького міста Цвікау, небайдужим мешканцям громади. Кошти для благодійної їдальні також виділяли і з місцевого бюджету.
В останній день роботи благодійної їдальні працівники терцентру на чолі з його керівницею Інною Мацьохою підготували для постійних відвідувачів сюрприз – продуктові набори, які роздали усім, хто прийшов цього дня по гарячий обід.
Знову благодійна їдальня відчинить двері у листопаді цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus