USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Благодійники передали на Волинь препарати для недоношених діток

5 Липня 2016 17:59
Найменшим пацієнтам обласної дитячої лікарні благодійники передали дороговартісні медикаменти, - інформує Волинська газета.

«Щиро вдячні благодійникам! Дякуючи благодійному фонду розвитку інновацій медицини "Рімон" Волинська обласна дитяча клінічна лікарня безкоштовно отримала дороговартісний препарат для лікування важких дихальних розладів недоношених новонароджених "Сурванта", виробництва США на загальну суму 10 884, 82 грн, – у Фейсбук ділиться приємною новиною ВОДТМО.

Завідувачі неонатальним центром М. Гнатів та відділення анестезіології для новонароджених О. Попазогло з вдячністю прийняли цей сурфактант, який використовуватимуть для лікування важкохворих глибоко недоношених діток. Висловлюємо щиру вдячність нашим благодійникам за допомогу і надіємось на подальшу співпрацю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus