USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Близько 25 млн людей можуть втратити роботу через коронавірус, – Міжнародна організація праці

21 Березня 2020 08:00
Пандемія коронавірусу у світі призводить до того, що близько 25 млн людей можуть залишитися без роботи, якщо уряди країн не приймуть масштабних рішень.

Про це сказано в заяві Міжнародної організації праці, пише Бабель.

У зону ризику потрапили безліч підприємців, транспортників, працівників повʼязаних з харчовою промисловістю, ресторанний бізнес і багато інших.

«Якщо ми побачимо скоординовану відповідь міжнародної спільноти, як це було в умовах глобальної фінансової кризи 2008–2009 років, то вплив кризи на безробіття може бути значно меншим», – сказано в заяві.

Організація закликала до термінових заходів по захисту праці, підтримки робочих місць і доходів, а також до стимулювання економіки.

Станом на 19 березня у світі зафіксовано понад 218 тисяч зараження коронавірусом, з яких 8,8 тисяч летальні. Більшість країн світу ввели надзвичайні заходи і карантин. Світова економіка зазнає збитків через скорочення товарообігу та обмеження пересування транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus