USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Бомбовий циклон» у Массачусетсі: машини повмерзали у лід по вікна

7 Січня 2018 22:01
Північний схід США переживає нашестя циклону. Зокрема, у штаті Массачусетс сталася масштабна повінь. Пориви вітру досягали 120 км/год.

Жителі міста Бостон публікують в соцмережах відео, на яких видно, як машини, що стояли у калюжах, повмерзали в лід, що утворився за короткий проміжок часу, пише Громадське радіо.

У результаті підтоплення у Бостоні 4-5 січня постраждали приморський квартал і станція метро. На думку мера міста Марті Уолша, нашестя циклону пов’язано з глобальним потеплінням.

«Якщо хтось хоче поставити під сумнів глобальне потепління, подивіться, де знаходяться зони підтоплення», — сказав він.

Нагадаємо, на Атлантичному узбережжі США у четвер, 4 січня, сталося нашестя потужного зимового шторму. 16 людей загинули. Через сильні снігопади і вітри майже 80 тисяч будинків і підприємств залишилися без електроенергії. У декількох штатах ввели режим надзвичайного стану. Тисячі авіарейсів були скасовані.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus