USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Боріться так, як ми в часи німецької та радянської окупацій»: ветеран Другої світової з Польщі підтримав українців. Відео

20 Березня 2022 19:31
Ветеран Другої світової війни, учасник Варшавського повстання Якуб-Томаш Новаковський звернувся зі словами підтримки до українців, які зараз відважно борються з російськими окупантами.

Відеозвернення польського ветерана Армії Крайової з українськими субтитрами опублікували у Twitter.

Якуб-Томаш Новаковський зазначив: «Звертаюся до тебе, героїчний народе, який так хоробро бореться за свою землю, за свою незалежність, за свою Батьківщину проти варварського російського вторгнення, що нищить вашу чудову країну. Шлю вам всебічну підтримку від польських військових, ветеранів Армії Крайової, учасників Варшавського повстання. Тримайтеся у своїй героїчній боротьбі та відбивайте вторгнення так, як і ми це робили за часів німецької та радянської окупацій».

Ветеран зізнався, що знає кілька українських пісень і навіть пригадав деякі з них.

«Продовжуй боротися, Україно, борони свою незалежність. Я вірю, що допомога для тебе буде щоразу більшою від держав, які пасивні, але зрештою зрозуміють: якщо вас не захистити, то настане їхня черга», – наголосив Якуб-Томаш Новаковський.
Читати ще: Польсько-білоруський кордон і далі блокують: черга з фур уже 45 км

Нагадаємо, прем’єрміністр Польщі Матеуш Моравецький виступив за повну заборону торгівлі ЄС з Росією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus