USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Борис Клімчук заявив, що його не цікавить волинський футбол. ВІДЕО

29 Жовтня 2013 22:44
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук стверджує, що його не цікавить ситуація яка склалася у ФК «Волинь». Про це він заявив у коментарі журналістам інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, напередодні ФК «Волинь» звернувся з листом до губернатора у якому просив не втручатися у проведення чергової звітно-виборної конференції. Як ідеться у змісті документу, який розміщений на офіційному сайті Футбольного клубу, «ФК «Волинь» володіє інформацією про те, що на певні районні осередки футбольної федерації і колективних членів, здійснюється тиск з боку високопосадовців області та районів, що є неприйнятним та грубим потуранням демократичних засад діяльності громадських організацій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК «ВОЛИНЬ» ГОТОВІ ВІДДАТИ КЛІМЧУКУ ЗА 1 ГРИВНЮ. ДОКУМЕНТ

Між тим, голова обласної держадміністрації взявся запевняти кореспондентів, що він від футболу далекий і його, мовляв, цікавлять зовсім інші проблеми.

«Де я, де футбол. Де я, де хокей. Бачте, я сивий чоловік. Ви що, помічали, що я граю в футбол? Ви бачили, що я бігаю за якусь команду? Ні. Що вони просять? На що? Щоб «Волинь» вигравала? Ну, Волинь поки програє, на жаль. Ну, 5 років вони владу не бачили і раптом побачили. Як ви думаєте, чому? Ну, не було там влади і влади там немає зараз. Владі є чим займатися крім федерацій, крім ТзОВ «ФК «Волинь». Я на цукровому заводі сьогодні був. Ну й що? Зараз їду податками займатися. В мене є що робити. Мене ж люди не питають за ТзОВ «ФК «Волинь». В мене люди питають за зарплати, за пільги, за субсидії, за газ питають. За дороги питають люди. От за що в мене люди питають», - взявся запевняти Борис Клімчук.

На запитання, яка доля офіційного звернення від футбольного клубу і як губернатор відреагує на лист ФК «Волинь», Борис Клімчук відповів, що такі питання – не його рівень як голови облдержадміністрації.

«В мене таких листів знаєте скільки буває? Вагон і целая тєлєжка через день на рємєнь. Називається напіши мнє пісьмо хоть двє строчкі всєво. Там запитуйте. Не в мене. Я не футбольний функціонер. І ніколи ним не був. Я – голова обласної державної адміністрації», - «відрубав» губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
rjkz Показати IP 29 Жовтня 2013 23:33
с..а брех..ва
Баннед Показати IP 30 Жовтня 2013 00:14
Крузак дизельный конечно крутейший :)
дідо Показати IP 30 Жовтня 2013 07:02
Його давно цікавить тільки влада...
місцевий до дідо Показати IP 30 Жовтня 2013 08:04
Мова про ФК"Волинь", а "дідо" все влади хоче!:)))
FC Показати IP 30 Жовтня 2013 08:05
Класно Кварц стрілки від своїх невдач перевів!:) Браво!:) Після гри з Шахтарем теж на пресуху не прийде?!
Я Показати IP 30 Жовтня 2013 08:07
Що ж він бреше, коли за його вказівкою до керування футболом та участі у конференції вже підключилися голови адміністрація та їх заступники. Поняття у футбольних питання нульові, а сунуться для участі в конференції.Так папік приказав.
Я кину Показати IP 30 Жовтня 2013 08:57
А "папік" Кварц і Ко. що приказали?:)
Корінний лучанин Показати IP 30 Жовтня 2013 09:23
Ну не спортивний чоловік Клімчук: НЕ ГРАЄ,НЕ ВБОЛІВАЄ,СПОРТОМ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ! ЧОГО ДО НЬОГО ПРИЧЕПИЛИСЯ? ХТОСЬ ЙОГО БАЧИВ НА СПОРТПЛОЩАДЦІ ЧИ В СПОРТЗАЛІ?В нас в Україні,чиноhttp://www.volynnews.com/captcha.phpвники не спортивні люди! БІЛУ СОРОЧКУ З КРАВАТОМ НІКОЛИ НЕ ЗНІМАЮТЬ і ВСЮДИ ХОДЯТЬ, ЗМІНЮЮЧИ ЛИШЕ КОСТЮМИ!
ну до Корінний лучанин Показати IP 30 Жовтня 2013 09:26
"корінний" а ти чим хоть займаєшься - клавотопом?:)
Корінний лучанин до ну Показати IP 30 Жовтня 2013 13:31
Для НУ відповім, що моя улюблена гра -це ФУТБОЛ! І почав грати уже з 5років. І навчився добре грати до 20років. Але По цьому шляху не пішов,може й даремно. Із так званим "клавотопом" знайомий ще років 30 тому, коли ще деякі під стіл пішки ходили. А ВН читаю у вільний час. Мені новини місцеві цікаві, вражає часом низький професіоналізм.ОЦЕ,для НУ -відповідь моя стисла. Воду лити не в моїх правилах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus