USD 39.00 39.50
  • USD 39.00 39.50
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Боржникам на Волині можуть відключити газ

9 Січня 2009 09:10
У ВАТ «Волиньгаз» закликають волинян справно сплачувати за спожитий природний газ. Про це під час брифінгу для представників ЗМІ 8 січня розповів голова правління ВАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
«Для того, щоб підтримати в належному стані функціонування газотранспортної системи, потрібно оплачувати за спожиті обсяги природного газу», – сказав пан Коротя. Він зазначив, що на сьогодні рівень розрахунків за блакитне паливо серед волинян є недостатнім, – заборгованість населення становить майже 20 мільйонів гривень.
 
Керівник «Волиньгазу» закликав населення «своєчасно і в повному обсязі сплачувати за природний газ». Проте серед бюджетних установ рівень оплати за спожитий газ становить практично 114 відсотків, – зазначив голова правління ВАТ «Волиньгаз». Тут проблем із розрахунками немає.
 
За словами пана Короті, всі боржники отримують спершу попередження, а щодо злісних неплатників навіть застосовуються радикальні заходи – включно до припинення газопостачання.
 
Довідково:
 
Протягом 2008 року майже 2300 абонентів серед населення було відключено від газопостачання. Це люди, які довгий час не платили і не зверталися за реструктуризацією боргу. Майже всі вони за кілька наступних днів знову отримували газ, бо досить оперативно знаходили кошти для оплати заборгованості.
 
Всього на Волині приблизно 220 000 помешкань споживають природний газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
* Показати IP 9 Січня 2009 10:09
"Всього на Волині приблизно 220 000 помешкань споживають природний газ." - ТУФТА
Ананіст Показати IP 9 Січня 2009 14:04
да, вже менше :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus