USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

БпЛА та зарядні станції: Луцька міськрада передала чергову допомогу військовим

12 Січня 2024 12:51
Луцька міська рада продовжує активно підтримувати Збройні сили України. Учора, 11 січня, реагуючи на лист керівництва військової частини А4100, де служить чимало жителів нашої громади, передала в якості гуманітарної допомоги найнеобхідніше для армійців. Йдеться про DJI MAVIC 3T - 3 штуки та DJI MAVIC 3Е - 2 штуки.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

А підрозділи військової частини А3719, що виконують бойові завдання з оборони України від окупанта на Донецькому напрямку, отримали від муніципалітету БпЛА DJI MAVIC PRO 3 - 2 одиниці та зарядні станції EcoFlow - 2 одиниці.
Не залишилася і без небідних «крил» військова частина А 4722. Дякуючи міській владі, армійці отримали DJI MAVIC 3E (Enterprise) - 1шт. та DJI MAVIC 3 (Thermal) – 2 шт.
Читати ще: Ще шість квадрокоптерів від Луцької міськради прямують до військових

Триває робота й щодо подальшого виконання запитів від військових щодо закупівлі обладнання для виконання оперативних завдань.

Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук обмежив фінансування непершочергових видатків із бюджету в умовах воєнного стану для забезпечення ефективного, раціонального та економного використання коштів. У цьому році на потреби ЗСУ спрямують не менш як 500 млн із бюджету Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus