USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Британія відмовилася визнавати дипломи вишів РФ

28 Квітня 2018 13:08
Велика Британія заблокувала укладення угоди з Росією про взаємне визнання документів про освіту. Про це повідомляє посольство РФ у Великій Британії, передає ТСН.

"Велика Британія, на відміну від цілого ряду інших європейських країн, заблокувала укладення угоди з Росією про взаємне визнання документів про освіту, а це є для російських сімей важливим фактором при виборі місця навчання дітей", - йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Також зазначається, що кількість росіян у британських приватних школах значно скоротилась (за повідомленнями британських ЗМІ – на 40%). Посольство зазначає, що росіяни на тлі погіршення стосунків між країнами бояться відправляти своїх дітей на навчання за кордон.

"Британська приватна освіта втрачає свою привабливість для росіян. Вони побоюються, що діти, які приїхали з Росії, опиняться в недружньому середовищі", - зазначається в заяві.

Як відомо, стосунки між країнами значно погіршились після отруєння російського екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки у британському Солсбері. Спецслужби Великої Британії встановили особи підозрюваних у токсичному нападі на екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Їхніх імен не розголошують, проте вважають, що вони пов'язані з Кремлем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus