USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Британська розвідка: Пригожин пішов на конфронтацію з Міноборони РФ

20 Червня 2023 12:39
Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин пішов на конфронтацію з міністерством оборони РФ після того, як міністр оборони Сергій Шойгу наказав всім «добровольчим загонам», які воюють проти України, до 1 липня підписати контракти з армією.

Про це повідомляє міноборони Великої Британії, передає Главком.

Зазначається, що 19 червня 2023 року власник «Вагнера» Євген Пригожин заявив, що чекає відповіді від міноборони Росії щодо «контракту» власної розробки, який він передав у міністерство трьома днями раніше.

Це сталося після ультиматуму міноборони «Вагнеру» та іншим «добровольчим формуванням» підписати контракти з відомством Шойгу до 1 липня 2023 року.

Читати ще: Британська розвідка: у Росії критикують Шойгу, міністр намагається зберегти імідж публічними заявами

«Хоча зміст документа Пригожина не був оприлюднений, акт його вручення підвищує ставки та, швидше за все, є черговою свідомою спробою підірвати авторитет офіційної військової влади. Тон Пригожина щодо міноборони став однозначно конфронтаційним. Міноборони майже напевно вважає це дуже невдалим в той час, коли воно бореться з контрнаступом України», – зазначили у британській розвідці.

Нагадаємо, у Росії знайшли новий спосіб приховувати втрати на війні в Україні. Так уряд Хакасії на прохання Міноборони РФ перестав публікувати некрологи про загиблих в Україні військових, щоб перешкодити підрахунку втрат російської армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патрiот Показати IP 20 Червня 2023 17:16
Пiшов,пiшов не напрягайтесь не дiйде.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 20 Червня 2023 18:29
Кацап кацапу мордяку не подряпає. Але і на вас, унтерменші, граната знайдеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus