USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

Розвідка Британії: Росія намагається відновити імідж бригади, яку розбили під Вугледаром

3 Квітня 2023 17:18
Міноборони РФ проводить цілеспрямовану інформаційну операцію, щоб відновити репутацію 155-ї бригади морської піхоти, яку двічі було розгромлено під Вугледаром на Донеччині.

Про це повідомляє розвідка Британії, передає Корреспондент.net.

Зазначається, що протягом березня дії щодо відновлення іміджу 155-ї бригади морської піхоти включали публічні заяви про те, що формування перебуває «в піднесеному настрої з твердою рішучістю досягти поставленої мети», а також фотографії, на яких демонструється, що 155-у бригаду переоснащують модифікованими танками.

Читати ще: Вмирають через пияцтво та переохолодження: британська розвідка повідомила про небойові втрати РФ

Як заявили в Міноборони Британії, насправді 155-та бригада, ймовірно, переводилася в боєздатний статус не менше двох разів за останні шість місяців через те, що вона робила тактично помилкові лобові атаки біля Вугледара на Донеччині.

Читати ще: Російські спецслужби схопили журналіста Wall Street Journal, який писав про ПВК «Вагнер»

«Спроби Міноборони відродити імідж бригади, ймовірно, відображають стурбованість тим, що її невдачі дедалі частіше пов’язують із вищим військовим керівництвом Росії», – йдеться у повідомленні британської розвідки.

Раніше у розвідці Британії повідомляли, що російський 10-й танковий полк, швидше за все, втратив більшу частину своїх танків, намагаючись оточити Авдіївку з півдня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus