USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Пригожин заявив, що він в Африці: записав відео з пустелі

22 Серпня 2023 09:17
Ватажок російської приватної військової компанії Вагнер Євген Пригожин записав відео з Африки та заявив про «боротьбу за свободу континенту».

Відповідне відео розповсюдили російські Telegram-канали.

«Працюємо, температура +50, все як ми любимо. ПВК Вагнер проводить розвідувально-пошукову діяльність, робить Росію ще більш величною, а Африку ще вільнішою. Справедливість і щастя для африканських народів, кошмаримо ІДІЛ, Аль-Каїду та інших бандосів», – сказав Пригожин.

Ватажок «вагнерівців» закликав добровольців вступити до лав ПВК, щоб «відстояти свободу Африки».

«Беремо на роботу справжніх богатирів і продовжуємо виконання завдань, які нам були поставлені і які ми обіцяли вирішити», – зазначив Пригожин.

Нагадаємо, 24 червня «ПВК Вагнер» почала збройний заколот у Росії через конфлікт із військовим командуванням РФ, але вже ввечері того дня після розмови з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком Пригожин заявив, що його найманці повертаються у польові табори. Кримінальну справу проти Пригожина в РФ закрили, він мав «піти в Білорусь».

У Білорусі Пригожин начебто виступив перед найманцями «ПВК Вагнер» і заявив, що вони будуть займатися підготовкою білоруської армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus