USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Британця оштрафували на $2 тисячі за проїзд без маски у транспорті

13 Листопада 2020 21:33
У Великій Британії 49-річний чоловік був оштрафований на суму понад 1700 фунтів стерлінгів ( близько $2240) за відмову носити маску для обличчя в лондонському автобусі протягом двох днів підряд.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Sky News.

Фредерік Адомако-Фрімпонг зі Стратфорда, східний Лондон, був серед десятків людей, яким в п’ятницю в суді Вімблдону було винесено повідомлення про фіксований штраф за те, що вони не вдягали маски для обличчя в громадському транспорті в липні.

Суд заявив, що чоловік не представив «ніяких розумних виправдань» тому, що 15 липня на автовокзалі Стратфорда він був без маски.

Адомако-Фрімпонг був знову зупинений співробітниками транспортної компанії наступного дня з тієї ж причини.

Йому призначили загальний штраф в розмірі 1710 фунтів стерлінгів за правопорушення після того, як він не сплатив фіксоване повідомлення про штраф в розмірі 100 фунтів протягом 28 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus