USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Буде збиратися керівництво клубу, адже нікого це не влаштовує», – головний тренер «Старого Луцька» про гру команди

24 Листопада 2023 11:19
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій після програшного завершального матчу першого кола проти «Черкаських Мавп» повідомив, що керівництво клубу збиратиметься та робитиме певні висновки, адже така ситуація нікого не влаштовує.

Про це він заявив на післяматчевій пресконференції.

Першим поділився враженнями від гри баскетболіст «Старого Луцька» Антон Мусієнко, який відзначив, що лучани поступилися не через погані фізичні кондиції чи низку травм у команді.

«Не хочеться говорити про цей бабл, тому що ми дуже погано грали. У нас є орієнтовно два тижні, щоб повністю змінити свою гру, підготуватися до наступного баблу, який також відбуватиметься в Черкасах, та почати перемагати. Найімовірніше, ми програли через наш баскетбольний IQ, як ми розуміємо баскетбол, як ми виходимо на майданчик. Плануємо грати одне, а граємо взагалі інакше – це і є наша проблема. За ці два тижні ми маємо змінити наш менталітет і наш баскетбольний IQ», – наголосив Антон Мусієнко.

Володимир Журжій, своєю чергою, назвав кілька чинників, які посприяли поразці його команди: «Є ціла низка причин, одна з яких – втрати. Понад чверть очок «Черкаські Мавпи» набрали після наших втрат – це один з основних чинників. Дуже важко грати баскетбол, коли чверть атак закінчується втратою. Звичайно, відсутність двох гравців першої п’ятірки – Мусієнка та Коровякова – також далася взнаки. Але «Київ-Баскет» теж грав без двох своїх основних гравців, тому це не відмовка. На майданчику була достатня кількість гравців. Хто готовий грати, той має виходити і грати».

Тренер лучан також зауважив, що у грі проти «Черкаських Мавп» робили ставку на швидкий та агресивний баскетбол.

«Передня лінія «Черкаських Мавп» габаритніша, ніж у нас. Робити ставку на гру під кільцем проти цього суперника наша команда не може. Ми хотіли грати швидко, агресивно, але «Черкаські Мавпи» просто переграли нас і на щитах, і забрали багато наших м’ячів. Дуже велика проблема в нашій задній лінії – деякі гравці серійно не можуть перевести м’яч через центр поля, тому багато атак у нас банально не завершувалися кидком. У сучасному баскетболі тобі не дають спокійно перевести м’яч і ухвалювати рішення. Гравці мають бути до цього готові. Деякі гравці в мене, як я розумію, не готові до такого щільного захисту, принаймні в цьому матчі», – сказав Володимир Журжій.

Він також повторив, що в команді будуть робити певні висновки і зміни: «Зараз приїдемо в Луцьк, буде збиратися керівництво клубу і робитимемо висновки, однозначно нікого це не влаштовує».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Закономірність Показати IP 25 Листопада 2023 10:47
Добили волинський футбол та волейбол, доб'ють і баскетбол!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus