USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

«Нас принизили, настав час змін», – Журжій прокоментував чергову поразку «Старого Луцька»

23 Листопада 2023 12:56
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій на післяматчевій пресконференції прокоментував гру своєї команди проти «Київ-Баскета». Лучани зазнали чергової поразки у сезоні Суперліги.

Найрезультативніший гравець «Старого Луцька» у матчі з «Київ-Баскетом» Олександр Прозапас зауважив, що у нього після гри залишилися лише одні негативні емоції.

«Так починати матч, одразу з -22 очок… У киян травмовані два легіонери. Звичайно, їм здоров’я, хай якнайшвидше повертаються на майданчик. Ми думали, що буде легко. Так починати гру і давати підбирати м’яч на своєму щиті неприпустимо. Потрібно боротися до кінця. Нам не вистачило психології, фізичного стану, що дуже дивно. Хочеться вибачитися перед вболівальниками, які дивилися гру та підтримували нас. Не знаю, як буде далі», – сказав Олександр Прозапас.

Володимир Журжій, своєю чергою, привітав «Київ-Баскет» з хорошою грою та перемогою.

«Моя повага команді «Київ-Баскет». Не маючи сьогодні в ростері двох основних гравців, вони принизили нас. Давайте називати речі своїми іменами. Можливо, хтось думав, що за відсутності двох основних гравців команда «Київ-Баскет» не буде грати в баскетбол. Але вона показала, що може грати досить добре. Всі ті речі, про які ми говорили та на які акцентували увагу, не виконалися. Претензії абсолютно до всіх. Абсолютне безволля команди, ми не тримали удар та дозволяли гравцям «Київ-Баскету» робити з собою все, що їм хотілося», – сказав Володимир Журжій.

Також він звернув увагу, що його команда програла 15 підборів, тому статистика відобразила все те, що відбувалося на майданчику.

«Багато чого хочеться сказати команді, але не буду говорити те, що в мене дійсно на душі. Я думаю, що настав час змін», – резюмував тренер «Старого Луцька».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 23 Листопада 2023 17:20
В 1-ю лигу .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus