USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бюджетна ситуація на Волині погіршується?

16 Грудня 2008 16:11
Начальник головного фінансового управління Волинської обласної державної адміністрації Ігор Никитюк під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради проінформував про нинішню ситуацію навколо бюджетів області, яка погіршується, – повідомляє 16 грудня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Никитюка, існують проблеми із надходженням з Волині податків до державного бюджету, який у результаті недоотримав близько 200 мільйонів гривень. Відповідно, область не може отримати дотації з держбюджету сумою приблизно 25 мільйонів гривень. Проте проблем із надходженнями до місцевих бюджетів немає.
 
Обласний бюджет за підсумками 11 місяців виконано на 101 відсоток, – стверджує Ігор Никитюк. Уже є кілька районів, які виконали річні бюджетні призначення.
 
Як розповів начальник головного фінансового управління ОДА, в області йде зниження темпів економічного розвитку. Також спостерігається зменшення обсягів коштів, що надходять від податку з доходів фізичних осіб. В окремих сільрадах цей показник становить до 50 відсотків. У деяких держлісгоспах та підприємствах житлово-комунальної галузі спостерігається ситуація, коли із зарплати працівників робляться податкові відрахування, проте ці кошти не спрямовуються до бюджету.
 
Ігор Никитюк порадив головам міських та районних рад приступати до формування тимчасових кошторисів на 2009 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus