USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бютівські нардепи звинуватили волинського губернатора в корупції

9 Жовтня 2008 13:09
У листі до Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко від бютівських нардепів глава Волинської ОДА Микола Романюк звинувачується у спробі усунути керівника служби автомобільних доріг в області Віталія Єрка, аби повернути на цю ж посаду колишнього начальника служби Миколу Гнатіва. Про це під час брифінгу 9 жовтня розповів глава ОДА Микола Романюк, - інформує репортер «Волинських Новин».
Під час брифінгу Микола Романюк прочитав цей та ще декілька документів. За його словами, під листом стоять підписи п’яти нардепів – Євгена Кирильчука, Павла Мовчана, Сергія Шевчука, Миколи Потапчука та Віктора Олійника.
У документі губернатор та його заступник Василь Дмитрук звинувачуються у обізнаності із потугами повернення на посаду начальника служби автодоріг в області Миколи Гнатіва для відновлення «старих корупційних схем».
У присутності журналістів пан Романюк зателефонував до Сергія Шевчука і надав можливість представникам ЗМІ через голосний зв’язок поспілкуватися з нардепом.
Сергій Шевчук пояснив, що у парламенті існує практика термінові документи підписувати за посередництвом помічників. Адже тоді пан Шевчук перебував у Канаді і з ним ніхто змісту цього листа не погоджував.
Стосовно можливих причин такого звинувачення, то пан Романюк висловив припущення: невдовзі вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 13:30
Романюку не треба займатися махінаціями. Йому це не личить. Люди його поважають, хай не розтринькує свій авторитет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus