USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бютівський «відвід» у Ковельській міськраді – приклад для наслідування

12 Вересня 2008 08:32
Голова Ковельської міської організації ВО «Батьківщина», депутат Волинської облради від БЮТ Олег Кіндер вважає рішення представників його політичної сили щодо позачергової сесії Ковельської міської ради «виваженим і правильним». Про це він розповів 11 вересня у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
Олег Кіндер вважає, що «cитуація, яка склалася в сесійному залі Волинської обласної ради, Луцької міської ради практично дала привід, щоб ці баталії не розповсюджувалися і на місто Ковель».
Олег Кіндер зазначив: «Я думаю, що такі самі мудрі і виважені кроки зроблять в інших районах мої колеги – голови міських та районних партійних організацій. Тому що сьогодні ковельчанам і, зрештою, волинянам не потрібні політичні баталії, які розгоряються в частині звинувачень один одного. Ми повинні крок за кроком в першу чергу зміцнювати економічну ситуацію, соціальну ситуацію».
«Це рішення, яке було прийняте нашою депутатською фракцією, між іншим було підтримане фракцією «Наша Україна». Я думаю, що це розумно, це мудро і щоб ми не були заручниками тієї ситуації, яка склалась десь у Верховній Раді, ми робимо свою роботу», – додав головний ковельський бютівець.
Пан Кіндер наголосив, що рішення фракції про відвід своєї заяви - не «дана згори» вказівка: «Це суто наше бачення. Ми сьогодні сьогодні підтверджуємо, що працюємо в частині тій, що це є демократична політична сила». Олег Кіндер заперечив звинувачення щодо «нагинання» згори у БЮТ, зокрема і щодо Ковеля.
Голова ради Ковельської міськорганізації НСНУ, депутат міської ради Роман Ляшук у коментарі «Волинським Новинам» підтвердив інформацію про підтримку рішення ковельських біло-сердечних: «Ми тут зібралися не для того, щоб вирішувати якісь політичні питання. Хай «вони» в Києві вирішують. А нам тут треба вирішувати, щоб в наших людей дахи не протікали, щоб дороги робилися. Так що ми дуже схвально до цього рішення фракції БЮТ ставимось і підтримуємо його».
Довідково:
Результатом засідання фракції БЮТ у Ковельській міській раді 11 вересня стало відкликання заяви про скликання позачергової сесії цього представницького органу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бютман Показати IP 12 Вересня 2008 09:05
Позиція Кіндера зводиться до одного: "А я не вср..ся!".
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 09:39
команда зверху поступила чи не все ще так погано на місцях?
Кіндерсюрприз. Показати IP 12 Вересня 2008 09:44
Кіндера просто попередили, що він втратить посаду, якщо відбудеться прийняття заяви, яка по великому рахунку ні на що не впливає, ні що не в стані змінити і на яку ніхто звертати увагу не буде. Просто Кіндеру посада дорожча за всякі там партії, юлі іт.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus