USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бютівці йдуть із сесії «по нужді», а нашоукраїнці - через амбіції? ФОТО

28 Листопада 2008 15:35
Голова фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко під час сесії Волинської обласної ради 28 листопада вимагав у голови Волиньради Анатолія Грицюка надати йому результати поіменного голосування щодо питань порядку денного, - інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Слабенко просив надати йому роздруківки з результатами поіменного голосування щодо кожного з питань порядку денного після закінчення сесії Волиньради. Цю вимогу Сергій Слабенко адресував голові Волинської обласної ради Анатолію Грицюку. Свої прохання лідер «помаранчевих» у облраді мотивував тим, що під час голосувань частина депутатів-«тимошенківців» була відсутня у залі.
Натомість голова Волинської облради Анатолій Грицюк порадив Сергію Слабенку звернути увагу на те, яка кількість депутатів фракції «Наша Україна» присутня у залі. Що стосується депутатів фракції БЮТ, то «якщо сьогодні один-два вийшов «по нужді», бо Сергій Іванович (Слабенко, - «ВН») до цього спонукає, розумієте, то це не означає, що, розумієте, мені кидати докір. Керівник фракції десь повинен відповідати за своїх депутатів. Я ж не буду ловити їх за руку… Ми чемно, чесно всіх запросили на сесію».
«А те, що хтось там, бачачи, що його амбітні питання не проходять, - це тема другої розмови. А я вже роблю так, як велить регламент. Ви не переживайте, Сергію Івановичу», - зазначив керівник Волиньради.
Довідково:
Після ухвалення бютівського проекту рішення щодо питання «Про надання мисливських угідь у користування», депутат облради Ігор Гузь звернув увагу на відсутність у залі декого з депутатів фракції БЮТ.
Після голосування на користь варіанту, неприйнятного для нашоукраїнців, частина депутатів «помаранчевої» фракції покинула сесійну залу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ху*ве*бін Показати IP 28 Листопада 2008 18:24
А тоді, як було голосування по зверненню до Ющенка, Чорнухи теж не було "по нужді"?
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 19:42
Гриць знову в колгоспі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus