USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Час боронити місто: мер Володимира закликав мешканців громади взяти участь у нічних патрулюваннях

27 Лютого 2022 12:38
Щодо ситуації в громаді звернувся до волинян мер Володимира Ігор Пальонка. Він поінформував, що станом на 27 лютого всі комунальні служби працюють у штатному режимі, а усі сфери життєдіяльності міста забезпечені.

«Сьогодні ми просимо людей, які готові чергувати в місті у нічний період, обов’язково зголоситися і звернутися у наш відділ поліції. Сформовано також роту територіальної оборони. Усіх охочих вступити в територіальну оборону закликають прийти до військкомату. Ви нам потрібні, для того, щоб якщо настане час, боронити наше місто від мародерів та інших проявів злочинності на території», - звернувся Пальонка до мешканців громади.

Водночас він підтвердив факт нанесення повітряно-ракетного удару зі сторони Білорусі по військовій частині поблизу міста Володимир:

«Справді, сьогодні відбувся обстріл за містом. Наразі вивчаємо і встановлюємо, що там відбулося і які втрати є. Але в місті ситуація стабільна. Військові все контролюють. Прикордонники також. Поліція займається своїми справами. Обов’язково слідкуйте за сигналом оповіщення. Ми розмовляли з керівниками релігійних організацій, які пообіцяли дзвоном оповіщати людей про потенційну загрозу. Тримаймося всі. Без паніки. Ми працюємо 24 години на добу».

Нагадаємо, 27 лютого близько 7-ї години ранку нанесено повітряно-ракетний удар зі сторони Білорусі по військовій частині поблизу міста Володимир. Інформація про загиблих встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus