USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Частина депутатів Луцькради не здатна «досидіти» до кінця сесії

4 Грудня 2017 11:06
В окремих депутатів Луцькради увійшло у звичку покидати зал засідання під час сесії, таким чином ігноруючи більшість питань порядку денного ради.

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 4 грудня.

До початку сесії до присутніх у залі обранців громади звернувся депутат Аркадій Соломатін. Він зазначив, що частині депутатів, які не здатні досидіти до кінця сесії, має бути соромно, адже через них сесія залишається неповноваженою, тому люди, котрі приходять до міськради, аби вирішити, зокрема, земельні питання, змушені вчергове оббивати пороги ради.

«Нам має бути соромно, адже люди приходять із питаннями про поновлення договорів на землю, вони подають документи, витрачають свої кошти, і все безрезультатно», – сказав Аркадій Соломатін.

Та підкреслив: «Із якого часу депутати не можуть досидіти сесію? Вони приходять зранку, аби вийти до трибуни, поговорити, а потім піти. Ці депутати не досиджують до кінця сесії, бо не хочуть голосувати за людські питання».

Нагадаємо, на засіданні сесії, яке відбулося 29 листопада, частина депутатів від фракцій БПП «Солідарність», «Народний контроль», «Свобода» та «Самопоміч» не долучилися до розгляду земельних питань Луцькою міською радою, на що звернув увагу депутат Євгеній Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2017 11:15
так гнати "в шию" таких депутів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus