USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Частина військ відмовилась виконувати наказ штурмувати Євромайдан

11 Грудня 2013 14:43
Один з підрозділів внутрішніх військ виконувати наказ під час нічного штурму Євромайдану та Будинку профспілок. Про це заявив голова незалежної профспілки гірників Михайло Волинець, - повідомляє ICTV.

Як йдеться у повідомленні, Волинець розповів, що на момент штурму на Євромайдані перебувало лише близько 7 тисяч людей, що дозволило внутрішнім військам та «Беркуту» швидко займати позиції. За його словами, на руку силовикам грало і обмерзання бруківки, на якій мітингувальникам важко було стримувати професійний натиск силовиків.

«Будинок профспілок атакували з двох флангів, але на одному з флангів підрозділ внутрішніх військ відмовився виконувати команду, силовики змушені були проводити ротацію і цього часу вистачило, щоб підійшли кияни, нас стало більше і розклад сил змінився», - сказав він.

Ось таке фото поширюється в Facebook з написом: «Курсанти внутрішніх військ під крики «Іди додому», кинули щити! Нехай в інших прокинеться совість».
Волинець підкреслив, що силовики не просто тіснили мітингувальників, а били і затримували. Нагадаємо, вночі 11 грудня силовики спробували зачистити від мітингувальників Майдан Незалежності.

Що стосується «Беркута», міліція заявляє, що щоден із спецпідрозділв не відмовлявся виконувати накази з розгону Євромайдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Хуйздрич Показати IP 11 Грудня 2013 15:02
Конец фильма...
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2013 15:14
А що в тому хорошого? Одні захоплюють будівлі, інші відмовляються виконувати накази... Ні, це не кінець цій владі - це кінець державності, а відповідно і існуванню держави Україна. Соціологи явно не праві. Всі, підкреслюю, всі українці не бажають мати свою державу, кожен дивиться на сусідні країни. Якби було інакше, то явна більшість вже давним давно би втихомирила майданівців і разом би висунули вимоги щодо життя держави. А так, кожен сам за себе. Так, на майдані люди згуртувалися, і це лише та частка з усіх українців, яка здатна згуртуватися, але задля чого вони згуртувалися, вони і самі не знають.
Толик до Лучанин Показати IP 11 Грудня 2013 16:03
Прочитай статтю російського росбалта " Что нам нужно знать о майдане" ( написану для мешканців Росії) і ти зрозумієш, за що там стоять люди.http://www.rosbalt.ru/ukraina/2013/12/11/1210129.html
Івано-Франківськ до Лучанин Показати IP 11 Грудня 2013 16:42
Поясню - на Майдані зібрались люди для того, щоб захистити свої в т.ч. і твої права. Україніці бажають мати правову, але ніяк не бандицьку державу. Думаю, ти все розумієш, але пишеш такі коменти за попереднім замовлення. Так, поступають не усі УКРАЇНЦІ. Багато з них думають по іншому та стоять на Майдані!
Петро Показати IP 11 Грудня 2013 16:37
Амуніція беркутовця не пристосована до тривалого стояння на холоді,а на відміну від мітингувальників вони позбавлені можливості рухатись ,пити чай ,коротше вони просто дубіють на холоді,тому вихід в них один - переходити на бік народу...
Павло Показати IP 11 Грудня 2013 17:48
А ніхто не звернув увагу, що мова йшла про підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС! Зірвалось, почались страйки... но ніхто і не помітив, що по Майдану вже ходять і дають вказівки представники ДержДепу США!!! Ви що сліпі? Не розумієте звідки це все йде? Те що планувалось на 2015 вони вирішили зараз застосувати!!!
дьодік до Павло Показати IP 11 Грудня 2013 20:17
І що з того, гебнявий?
Абдулла Панасович Шм до Павло Показати IP 11 Грудня 2013 22:53
І Слава Богу що ходять і дають вказівки представники ДержДепу США. Без них нам важко буде совкову заразу перемогти.
Богдан Показати IP 12 Грудня 2013 19:07
ЯКЩО запрацює західний план знищення України,якщо вступить в силу угода про зону вільної торгівлі,якщо країни Євросоюзу завалять європейським непотрібом ринки України,коли зупиняться та будуть ліквідовані заводти та фабрики,особливо на Півдні та Сході країни,а Росія відгородиться і зажадає повернення боргів,відмовиться без предоплати постачати газ,то більша частина населення України забуде назавжди про європейську мрію і почне чинити спротив євроінтеграторам.Почнеться парад обласних і районних суверенітетів,незгідних з з грабунком та злиднями українців,більшість з яких на даний час в цей грабунок поки не вірить.Українці прозріють,протверезяться від євромрії та вийдуть із підпорядкування центральній владі,яка буде виконувати каральні функції європоліцаїв.Різні регіони будуть намагатись самостійно вирішувати власну долю .В цій ситуації ПІдень,Схід та Крим України спробує приєднатись до Росії. Над Галичиною ,Закарпаттям ,Чернівецькою обл. спробують встановити свій контроль ПолЬща ,Угорщина та Румунія. Нова незалежна Україна буде творитись в центрі та півночі сучасної України із столицею в Києві чи Харкові.Контроль над Києвом спробує встановити також Галичина .КИЇВ СТОЇТЬ ПЕРЕД ІСТОРИЧНОЮ ПЕРСПЕКТИВОЮ,подібною до ситуації1918 року,коли він переходив з рук в руки.Україна перестане мріяти про Європу,коли зрозуміє ,що такої казкової,видуманої Європи ніколи не було і немає,коли зрозуміє, що справжня Європа хоче проковтнути та пограбувати Україну .,що Європою правлять євробюрократи,що в Європі існують конкретні європейські країни ,в яких, як не дивно ,існує бідність,безробіття,еміграція із країн Азії та Африки.Але все ж ,в першу чергу, потрібно відпустити ГАЛИЧИНУ,ХАЙ ВОНА ЙДЕ НА ВСІ ЧОТИРИ СТОРОНИ ,хай не баламутить народ , хай собі євроінтегрується скільки захоче,до посиніння та безпамятства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus