USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Внутрішні війська вивели з Криму

30 Березня 2014 16:17
Міністерство внутрішніх справ завершило передислокацію на материкову частину України з Криму, зайнятого військовими РФ, всіх військовослужбовців внутрішніх військ Кримського територіального командування. Про це інформує "Кореспондент" з посиланням на повідомлення Міністерства внутрішніх справ.

"28 березня військовослужбовці внутрішніх військ Кримського територіального командування здійснили передислокацію своїх сил на континентальну частину держави", - зазначили у відомстві.

Згідно з повідомленням, недалеко від кордону з Кримським півостровом, у Херсонській області, офіцерів, прапорщиків, сержантів і солдатів строкової служби зустрічали з почестями і військовим оркестром.

Потім за участю представників місцевих органів влади відбувся урочистий мітинг. Під час мітингу командувач внутрішніх військ генерал-лейтенант Степан Полторак нагородив військовослужбовців нагородами МВС та внутрішніх військ.

Нагадаємо, 24 березня Рада національної безпеки і оборони доручила Міністерству оборони передислокувати військові частини, які базуються в Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Березня 2014 20:44
Смешно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus