USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частина Завокзального ринку стоїть на газовій трубі

25 Вересня 2019 11:33
Біля стін луцької міської ради відбувся діалог представників Центрального та Завокзального ринків з представниками влади.

Про це стало відомо під час пленарного засідання чергової 62-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 вересня.

Зі слів радника міського голови Ігоря Поліщука, у зв’язку із масовим протестом представників ринків, міська влада провела діалог з торговцями.

«Щойно відбулося дві зустрічі в 105 кабінеті між представниками різних фракцій, керівниками міської ради і представниками підприємців Варшавського і Центрального ринків. Ситуація по Завокзальному ринку така: працівники служби ДСНС у Волинській області здійснили низку заходів щодо дотримання пожежної безпеки на території ринку. Виявилось, що частина ринку знаходиться прямісінько на газовій трубі. Був припис по усуненню порушення, але його не виконали. Тому ДСНС подали позов до суду про закриття цієї частини ринку. Ми поговорили з підприємцями і пояснили їм, що не можемо жодним чином впливати на рішення ДСНС, бо це – питання безпеки», - наголосив Ігор Поліщук.

Також він пояснив позицію міської влади й щодо Центрального ринку:

«Ми висловили від усього депутатського корпусу консолідовану позицію, що ринок в такому стані і в такому місці бути не може – його перенесуть. Ми запропонували підприємцям бути дотичними до того, куди вони хотіли б перенести ринок і яким чином. Розмова пройшла конструктивно, підприємці йшли на діалог. Від підприємців буде створена робоча група, і ми з понеділка будемо вирішувати як і куди перенести ринок», - резюмував Ігор Поліщук.

Натомість, він акцентував, що у будь-якому випадку волинська Облспложивспілка більше не буде мати земельної ділянки на території Старого ринку, бо міськрада припинила з нею договір.

«Остаточна відповідь - ринок існувати в такому вигляді не може і буде перенесений», - підкреслив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 25 Вересня 2019 11:37
Ага,а ще пів історичного замку там закопано,а будинок на Соборності біля загсу в тому місці що треба будують?
Віктор Показати IP 25 Вересня 2019 12:12
І ніхто не знав а тільки взнали ?! !
Луччанен Показати IP 25 Вересня 2019 12:28
А під міською радою труба не проходить?
тарас Показати IP 25 Вересня 2019 12:53
цікаво як можна виконати припис по Усуненні порушення, що ринок стоїть на газовій трубі!!!!!!! й як на мене якщо ДСНС у Волинській області, раніше видали дозвіл на відкриття ринку, не дивлячись на ту газову трубу, а зараз це вже не законно, то значить треба судити начальника ДСНС який це дозволив!!!!! Логочно ж!!
тарас Показати IP 25 Вересня 2019 12:58
й ще одне цікаво ,а як будуть видавати дозвіл на будівництво чергового нового торгового центру, хтось буде дивитися на газову трубу???!!!!!! й я не думаю що труба газова йде під цілим ринком !!!!
Побажання Показати IP 25 Вересня 2019 14:00
Щоб перенесли ринок в "торгове місце", а не в район ДПЗ.
Аndrij до Побажання Показати IP 25 Вересня 2019 17:07
на северный полюс его надо перенести вмести со всеми барыгами которые там торгуют китайским ширпотребом.
Анонім Показати IP 25 Вересня 2019 17:31
Як на мене, то хай тих двох ринків і не буде. Подумаєш, ринок не працював. Ніхто в місті від цього не помер. Нічого особливого на тих ринках немає. Ціни ще вищі, ніж в спеціалізованих магазинах. Із землі чи на автостоянці я принципово нічого не купую. Є стоянка, є базар. А такими наглими всі хочуть бути. Заплатив за стоянку 6 гривень і торгуєш цілий день. Ще й насміхаєшся, от який я хороший, податку не заплатив.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Вересня 2019 07:41
Це "як на тебе", не забувай що ти не один живеш,мені потрібно було на ринок,дещо купити,але.Я купую на базарі бо ціни нищі,не хочу купувати в супермаркетах,платити за оренду і десяткам продавців,та ще не всі каси працюють,стоїш в касі як при союзі...так що говори тільки про себе.
Анонім до Анонім Показати IP 26 Вересня 2019 10:49
то гризи із землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus