USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Чи закриють Завокзальний ринок у Луцьку

31 Серпня 2019 07:00
Міська рада не ініціює закриття ринку, але виступає за приведення його у відповідність до протипожежних норм: надали офіційну відповідь на електронну петицію проти закриття Завокзального ринку.

353 голоси набрала петиція Бориса Гайди, у якій автор стверджує, що у разі закриття ринку під загрозою залишитись без робочого місця опиниться велика кількість людей, постраждати може близько п’яти тисяч осіб – це підприємці, продавці, а також члени їх сімей.

У відповіді від 28 серпня за підписом секретаря міської ради Григорія Пустовіта йдеться про те, що питання ринків міста, їх невідповідність протипожежним нормам розглядалися на засіданнях обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де зобов'язано міські об'єкти масового перебування людей привести у відповідність до діючих протипожежних норм.

«Завокзальний ринок щороку перевіряється фахівцями Луцького міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області, де про необхідність усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки керівникам правління Волинської обласної спілки споживчих товариств вручались відповідні приписи від 4 липня 2016 року №119 та від 16 липня 2018 року №220.

Окремі недоліки були усунуті, проте стан справ не покращується, так місця розташування окремих торговельних рядів і надалі залишаються небезпечними, що несе загрозу життю і здоров'ю мешканцям міста., зокрема через проходження газопроводу, або відсутність проїздів для пожежної техніки та відсутність протипожежних розривів та інше.

Невиконання протипожежних заходів може призвести не лише до значних матеріальних збитків, але й ставить під загрозу життя та здоров’я людей, які перебувають на території та об’єктах ринку.

Міська рада не ініціює закриття Завокзального ринку, але ми за приведення його у відповідність до протипожежних норм. Збереження життя і здоров'я мешканців нашого міста є і завжди буде залишатись пріоритетним завданням керівництва міста та депутатського корпусу міської ради», - повідомляють у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 31 Серпня 2019 09:47
Чи зроблять дорогу на Заньковецькій,чи облаштують ліхтарями темні провулки....
! до Анонім Показати IP 31 Серпня 2019 11:33
Нема чого соватись вночі по Заньковецькоі та тим більше по темних провулках
Депутат Показати IP 31 Серпня 2019 11:01
Головне відрегулювати грошові потоки
я Показати IP 31 Серпня 2019 16:25
столько лет не беспокоила пожежнаа безпека, а теперь вдруг обеспокоились...
Микола Показати IP 31 Серпня 2019 19:28
Нах-ена ті базари. Маленькі, як на ГПЗ, у кожному районі,- хай будуть. Решту - розвалити. Магазинів - море. І там - дешевше. Хай назад до роботи вертаються ці базарники, якусь користь приносять. Це - спекулянти.
Наталія Показати IP 27 Вересня 2019 08:06
Шо ви розказуєте.Скільки строять будівлі і не там де положано.Біля сапалаївки .Яка зразу осяде.Ніхто нічого не робить.А ринок любим способом усуваєте
Віктор Показати IP 18 Листопада 2019 08:22
Ринки це єдина альтернатива супермаркетам, які деруть з людей останнє. Ринки потрібні не так підприємцям, які там працюють , як простим людям . Це супермаркети на часі потрібно закривати . Не доводьте людей до відчаю .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus