USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Частину палацу Потоцьких у Львові віддають в оренду власникам стрип-клубів, – ЗМІ

13 Лютого 2020 22:13
Відкритий майданчик перед головним входом Львівського палацу мистецтв віддали в оренду на майже три роки власникам кількох нічних клубів і стрип-барів.

Про це пише Zaxid.net.

Зазначається, що конкурс щодо оренди частини палацу Потоцьких пройшов з порушеннями, а розмите формулювання в умовах використання «проведення культурно-масових заходів» дозволяє перетворити орендований простір на нічний клуб або ресторан.

Можливості відкриття ресторану допустив й директор палацу Юрій Візняк.

«Основне – це мистецьке спрямування. Якщо там буде кава – ми не заперечуємо, але це буде означати, що там так само будуть виставлятися і картини, і скульптури. В нас буде багато заходів і ми не проти, якщо нас будуть забезпечувати фуршетами», – сказав він у коментарі.

За його словами, орендарі планують засклити всі арки, а вільний вхід буде можливий тільки з однієї сторони. Юрист компанії-орендаря зазначив, що поки не визначено остаточно використання майданчика, але там точно проводитимуться «художні виставки й інші мистецькі події».

Водночас на інформацію ЗМІ відреагували організатори Форуму видавців, який щороку проходить на території будівлі. З-поміж усього вони зауважили, що, у випадку розміщення орендарів біля входу до Палацу, вони не зможуть забезпечити необхідну безпеку відвідувачів, а вхід гостей через головні ворота стане неможливим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
моска львов Показати IP 13 Лютого 2020 22:33
Давно пора !!!
Як завжди Показати IP 14 Лютого 2020 07:07
Цілком в дусі "патріотичих* галичан....
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 10:14
Садовий знову підніме вереск, що це винна київська влада?
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2020 10:28
А що поганого? Я за!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus