USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через місяць після вибуху у Бейруті під завалами зафіксували ознаки життя

4 Вересня 2020 12:10
У Бейруті, що в Лівані, в якому місяць тому стався потужний вибух у порту, під завалами будинку зафіксували серцебиття. Його почув собака рятувальників.

Про це пишуть на ТСН.

«Рятувальники припускають, що там може бути жива людина і активно розбирають уламки. Туди вже підтягнули спеціальну техніку, а волонтери узялися розгрібати завали руками», – розповіли у студії.

Важливою може бути кожна хвилина, кажуть надзвичайники. Ознаки життя напередодні спершу вловив пошуковий собака, а тоді зафіксував надчутливий апарат.

Читати: Як після вибуху ядерної бомби: показали Бейрут з висоти пташиного польоту. Відео

4 серпня у порту Бейрута стався потужний вибух. За даними уряду, вибухнуло 2750 тонн селітри (нітрату амонію), яка зберігалася на складі близько 6 років без дотримання необхідних заходів безпеки. Внаслідок вибуху зруйновано сам порт, а також значну частину міста. Влада Лівану оголосила столицю зоною лиха.

Станом на 8 серпня повідомлялось про 158 загиблих і 6 тисяч травмованих. Внаслідок вибуху у порту загинув 32-річний громадянин України.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus