USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через недофінансування на Волині медики можуть втратити роботу

2 Березня 2018 13:42
У Володимир-Волинському районі через недофінансування з травня можуть втратити роботу працівники медичних установ.

Про це повідомляє Волинь UA.

Про це йшлося на сесії Володимир-Волинської райради, яка відбулася 1 березня 2018 року. Як проінформувала головний фінансист району Олена Бондарук, 199100 гривень спрямують бюджету міста для виплати заробітної плати працівникам медичних установ, оскільки медичною субвенцією такі установи забезпечені на 3,5 місяці. Йдеться про установи розташовані на території Березовичівської та Хобултівської сільських рад.

«Ми вирішуємо це питання на два місяці, оскільки місячний фонд по медичних установах цих територій 100 тисяч гривень. Березовичівська та Хобултівська сільські ради долучаться до вирішення цієї проблеми і на сесіях виділять кошти. З боку територіально медичного об'єднання практично вже напрацьовані і внесені пропозиції щодо оптимізації чисельності медичних установ. Це вивільнення та скорочення 7 штатних посад з 21 посади, яка є», – зазначила Олена Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ник Показати IP 2 Березня 2018 14:19
давайте перестанем лечить учить работать будем сидеть и хлопать порошенку. один уже всех победил и в ес вступил. и есть действительно третий ваариант.взять и заставить *укиных детей работать.
Зоряк Шкорян Показати IP 2 Березня 2018 15:13
З голоду не повмирають. Там баба яку курку принесе, чи сметани літру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus