USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Через ожеледицю у Луцьку авто в'їхало в маршрутку

8 Грудня 2016 09:34
ДТП за участю маршрутки та легкового автомобіля трапилася сьогодні вранці, 8 грудня, на Рівненській.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі Патрульної поліції повідомили, що ДТП, вочевидь, спричинена ожеледицею на дорозі. На водія легковика склали протокол за статтею 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів). У ДТП, на щастя, ніхто не постраждав.

Окрім того, Сектор безпеки дорожнього руху Патрульної поліції Луцька застерігає: зараз у місті сильний вітер та мокрий сніг, який одразу ж замерзає. На дорозі утворюється ожеледиця.

"Закликаємо без нагальної потреби не виїжджати з дому!

Менший транспорний потік - менше ДТП.

Якщо ж виїхали, будьте дуже обережними, не здійснюйте незрозумілих маневрів на дорозі, уникайте аварійних ситуаці!", - звертаються до волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ххх Показати IP 8 Грудня 2016 09:44
ще потрібно закликати Романюка і Ко більш активніше посипати дороги і бажано тротуари.Чи може знову зима несподівано прийшла?
Иван до ххх Показати IP 8 Грудня 2016 10:01
При чём тут Романюк до резкой смены погоды? Ведь и слепой заметит, что сейчас происходят резкие скачки погоды. Дороги начинают посыпать тогда, когда команда поступит до "нижнего колена". Пока проснутся начальники, пока протрут глаза, пока доберутся сами до работы......а там, глядишь, и движение на рабочий лад начнётся
скептик до Иван Показати IP 8 Грудня 2016 10:56
ванюха. це тобі не рассея. ти рамси попутав.
Иван до скептик Показати IP 8 Грудня 2016 13:01
при чём тут рассея? про какие рамсы кукарекаешь? - тут разговор про гололёд
скептик до Иван Показати IP 8 Грудня 2016 14:21
іди стєкломоя випий, чудо горохове
Иван до скептик Показати IP 8 Грудня 2016 19:48
о чём говоришь? Иль упражняешься в виртуальных баталиях? в реалиях поди молчалив да пуглив.
Толік Показати IP 8 Грудня 2016 09:51
Їхав сьогодні вранці машиною на роботу і молився усім святим. Чому комунальники не роблять свою роботу вчасно? І без незрозумілих маневрів на дорозі машину несе
ороо Показати IP 8 Грудня 2016 10:01
ви дурні чи що,що можна зробити,якщо йде дощ,все раптово заново замерзае..сип, не сип
Нэа до ороо Показати IP 8 Грудня 2016 10:57
Якраз таки не ми. Скільки живу, аживу вже достатньо довго, жодного разу транспорт не зупинявся і дороги не перекривали, як зараз, через подібні витівки природи. Для таких цілей є пісчано-сольові суміші, які не дають воді, яка потрапила на дорожне покриття замерзнути. Тротуари так само треба посипати. Але тепер в цілях економії посипають якімось камінням, чим руйнують асфальт. Раніше наші приїзжали з-за кордону і смялися що місто вимерло і їздить всього пару машин. Всі знають що це русскіє. А тепер всі європейцями стали і ми вже вимираємо.
скептик до ороо Показати IP 8 Грудня 2016 10:57
чудік. для того є піщано-соляна суміш, від якої ожеледь розтає
Торі Показати IP 8 Грудня 2016 10:03
Сьогодні вранці жахлива ожеледиця ледь доїхали машиною до роботи із запізненням,але дякувати Богу без пригод. ДОРОГО СЛИЗЬКА НЕ ПОСИПАНА!!!!!!!!!!!!!!!!ЖАХ
Олена Показати IP 8 Грудня 2016 10:19
Що казати, нема слів, одні матюки.... Тут ногами дійти неможливо, травмпункт переповнений, лікарня переповнена, попасти на ренген нереально.таке врпження, що жековці на роботу не виходили, і не знають що травмонебезпечнісь повишена в 1000 раз. В машині як а санках(((((((капець коротше.
Alex Показати IP 8 Грудня 2016 10:20
В таку погоду єдине що б помогло це сіль, але ж посип її і всі зразу ж тут же почнуть нити що знищують взуття, машини... Та і нормальні люди в ожеледицю стараються не виїзджати на авто.
Ася Показати IP 8 Грудня 2016 10:35
Нічого не міняється в свідомості наших чинуш: хочу висловити "ФЕ" начальнику ЖЕКу №2 Рижуку і його підлеглим: "Що завадило вам організувати своїх підлеглих, що сьогодні о 8.30 год.ні пішохідними доріжками, ні на зупинках району ГПЗ не можна було іти - суцільний лід??? Всі працівники ЖЕКу, мабуть, зайняті роздруковуванням та розклеюванням оголошеннь про те, що вам, Рижук, вкотре не вистачає коштів і ви будете застосовувати коригуючий коефіцієнт до тарифу за утримання будинків. Безсовісний, ні чорта не робить, а грошей не вистачає. В Японії, коли компанія має фінансові проблеми, спочатку урізають зарплату керівників, якщо не має позитивних змін - їх звільняють. Ви на такі жертви не підете - з населення будете гроші брати, щоб забезпечити мінімалку своїм працівникам. Цікаво, яка реакція на вашу тактику буде в Антимонопольного, прокуратурі?
Юля Показати IP 8 Грудня 2016 10:48
Доїхати з Чернишевського взагалі неможливо.....!!!!!!!!!!! Маршрутку чекали 35 хв з дитиною, вона приїхала повна, ми звісно не влізли в неї. Шановний Мер, посприяйте у вирішенні даної проблеми!! Там теж живуть люди,яким потрібно їздити на роботу, в школу, в садок.Пустіть більше маршруток вранці і ввечері в час пік...
нелучанин Показати IP 8 Грудня 2016 10:59
а тільки вчора пан вМЕР розтягував гармошку на ВН, який він крутий пацан, що хоч до тіла прикладай
нелучанин Показати IP 8 Грудня 2016 11:01
протокол треба скласти на управління ЖКГ люцького міськвиконкому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus