USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Через що покупки з Китаю можуть затримуватися*

7 Лютого 2022 11:56
Багато українців замовляють дешеву китайську продукцію через спеціальні торгові майданчики в інтернеті. Велика кількість імпортованої продукції для бізнесу тощо також надходить до нас з КНР.

Роздрібні товари та гуртові часом можуть вже за тиждень надійти до поштового відділення, а іноді цього доводиться чекати аж два місяці. Такі розбіжності шкодять планам і звичайних людей, і бізнесменів. Варто завжди правильно розраховувати час доставки, розуміючи, чому відбуваються такі затримки.

Тип перевезень впливає на термін доставки

Українці можуть отримати свої замовлення за лічені дні, якщо доставка з Китаю в Україну https://easycargo.ua/ відбувається авіалініями. У літаках можна перевозити одиночні (роздрібні) товари чи невелику партію малогабаритної продукції. Щоправда, швидкість коштує недешево.

Більш бюджетний варіант – доставка морем з Китаю https://easycargo.ua/uslugi/dostavka-gruzov-iz-kitaya-more/. Цей варіант підходить і для перевезень вантажу в кількості 1-2 штуки, і для великих гуртових закупівель. До того ж, розміри цих предметів можуть бути різними: від маленької дрібнички до великої вантажівки.

Якщо термін доставки дуже вас хвилює, з’ясуйте у продавця, яким способом він відправляє замовлення.
Інші перешкоди на шляху

Звичайно, завжди є інші чинники, які заважають транспортним засобам вчасно дістатися пункту призначення.

Не так давно суттєвих збитків зазнали компанії, які чекали на продукцію на кораблях, що потрапили в затор. Подібні аварії змушують капітанів змінювати маршрут або ж чекати на місці.

Однак найбільше проблем все ж виникає, коли закритий сам порт. Таких ситуацій було вдосталь під час вибуху коронавірусної інфекції. Через закриті термінали люди не могли ні відправити речі, ні отримати їх.

Обирайте логістичні компанії з досвідом та доброю репутацією, адже тоді вірогідність неправильно оформлених документів значно нижча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus