USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Як доставити сьогодні товари з Китаю

13 Січня 2024 14:08
Багато країн світу виробляють більшу частину своєї продукції в Китаї, що зовсім не дивно, з огляду на активне і безперервне виробництво в цій країні. Китай випускає товари як під власними брендами, так і під марками інших країн. При цьому багато хто вже дійшов висновку, що доставка товарів з Китаю в Україну є рентабельним напрямком для розвитку особистого бізнесу.

Виготовлення продукції в Китаї коштує значно дешевше, ніж у європейських країнах, у зв'язку з чим більшість вважає за краще використовувати нижчу вартість китайської робочої сили.

Однак, встановивши зв'язки для виготовлення певних товарів, важливо забезпечити якісний сервіс для їхньої доставки.

На сьогоднішньому ринку функціонує безліч фірм, що пропонують послуги доставки з Китаю, однак ми б порекомендували звернути увагу на сервіс Колесо Логістикс. Ця компанія успішно працює в галузі логістики вже близько восьми років і має значний досвід у цій справі. Обираючи їхні послуги, ви можете розраховувати на високоякісні та економічно вигідні рішення, особливо для малого та середнього бізнесу, оскільки їхні тарифи значно нижчі, ніж у багатьох конкурентів.

Кому доручити доставку товарів з Китаю

Колесо Логістикс має значний досвід у галузі перевезень і розуміє, що для клієнтів важливим є не тільки збереження товару, а й економічність доставки. Компанія запропонувала ефективне рішення - перевезення збірних вантажів, що дозволяє доставляти товари за вигідною ціною. Так, клієнти, чи то компанії, чи то приватні особи, оплачують тільки необхідний їм обсяг у кубічних метрах, а не оренду цілого контейнера.

Багато клієнтів разом з доставкою товарів з Китаю шукають також і надійних постачальників, компанія Колесо Логістикс може допомогти і з цим, запропонувати наступний спектр послуг:

1. Коли клієнту необхідно доставити певний товар з Китаю, фахівці компанії проводять ретельний аналіз ринкових цін.

2. Потім здійснюється закупівля продукції та здійснення всіх необхідних платежів.

3. Завдяки наявності просторого складу, придбані товари можуть зберігатися там деякий час. Співробітники компанії здійснюють зважування, пакування та маркування товарів.

Компанія працює безпосередньо, без посередників, як на території України, так і в Китаї, де у неї встановлена власна система роботи. Китайський представник Колесо Логістикс займається прийомом вантажу від виробників, його комплектацією і відправкою в Одесу. Там компанія сама вирішує всі питання, пов'язані з митним оформленням, і далі доставляє товар клієнту за вказаною адресою в Україні.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus