USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 43.10 43.40
  • PLN 9.90 10.12

Через український кордон проривалися ворожі ДРГ: після втрат мусили відійти

15 Серпня 2023 10:23
У Північній операцій зоні, в межах Новгород-Сіверської територіальної громади, припинено чергову ворожу спробу перетину державного кордону України з боку російської федерації.

Про це повідомив командувач Сил оборони України Сергій Наєв.

Наближення до контрольної смуги з різних боків двох озброєних груп бойовиків помітив вартовий посту спостереження. Зав’язався стрілецький бій.

Відразу за рішенням старшого командира із диверсійних сил противника було завдано вогневого ураження з артилерії. Одночасно до державного кордону висунувся протидиверсійний резерв з підрозділами аероспостереження.

За попередніми даними, диверсійно-розвідувальні групи складалися з п’яти та семи бойовиків відповідно. Зазнавши втрат пораненими та вбитими, ворог відійшов.

Зі слів Сергія Наєва,ймовірність повторного наступу рф на Київ існує.

«Але станом на зараз вона не підкріплена силами та засобами. Хоча це не означає, що в подальшому вона не може статися», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus