USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через Ягодин намагались незаконно провезти автозапчастини на понад 200 тисяч

16 Березня 2021 18:57
Українець намагався незаконно провезти через Ягодин автозапчастини.

Прямуючи в напрямку «в’їзд в Україну» в зону митного контролю м/п «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби по смузі руху «червоний коридор» заїхав транспортний засіб марки «Mercedes-Benz Sprinter 311CDI», під керуванням громадянина України, інформує Волинська митниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

В результаті повного митного огляду зазначеного автомобіля, в багажному відділенні, серед інших товарів, заявлених в митній декларації, виявлено незадекларовані автомобільні запчастини, загальною вартістю 243, 3 тисяч гривень.

Таким чином громадянин України, не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей щодо наявного вантажу чим порушив митні правила за ознакою статті 472 Митного кодексу України.

Відтак, товар вартістю понад 243 тис. грн, вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 17 Березня 2021 13:02
Це все кіно а не митники. На товарі є відправник ІНТЕРКАРС польща. Цей товар йде через сад тому і документи є на рольській стороні з подальшим їх контролем. От і вся музика. А то приховав. Всі документи водій оформив з польської сторони як реекспорт. тому і не викладайте дкрниць про митників. фвсе вони в курсі і докукменти бачать з іншої сторони.Хабарники і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus