USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Через брак коштів школи та садочки Луцька електрикою не опалюватимуть

19 Серпня 2009 09:59
У мерії розробили програму переводу шкіл та дитячих садочків на електричне опалення, однак через відсутність коштів впровадити в життя її не вдається. Про це у коментарі для «Волинських Новин» розповів заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк.
 
У зв’язку із наближенням навчального року, у школах та садочках міста проводять енергозберігаючі заходи, однак, як зазначив Петро Гоцалюк, «не у таких масштабах, в яких це необхідно було робити». Основна причина такої ситуації – відсутність фінансування.
 
Так, наприклад, цього року, за словами посадовця, розробили програму переводу шкіл і садочків на 33-му і 40-му районі на нічне електричне опалення, яке є вдвічі дешевшим від газового. Проте коштів для її впровадження наразі немає.
 
«Зараз працюємо над випуском муніципальних облігацій. Якщо вдасться зреалізувати проект і отримаємо кошти, то частина піде на цю програму», - поділився планами заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus