USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Через теплопостачання у Волиньраді була жара

25 Липня 2008 08:03
Під час обговорення змін до бюджету Волинської області однією з основних проблем, яких торкнулися депутати, стала нерівномірність виділення коштів на системи теплопостачання. Про це 25 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Депутат Юрій Єлева першим поставив це запитання начальнику головного фінансового управління Волинської ОДА Ігору Никитюку, котрий презентував проект змін до обласного бюджету Волині. Так, згідно з пропонованим варіантом, «виділяється серйозна сума коштів на 5 котелень і теплових пунктів у місті Луцьку». «А на котельню у селі Прилісне Маневицького району виділяється більше, ніж на всі інші райони. Хто це ділив?» – запитався пан Єлева.
 
Ігор Никитюк відповів, що під час підготовки проекту були враховані пропозиції голів райдержадміністрацій, хоча й не всі. Голова Волинської обласної ради бютівець Анатолій Грицюк розповів, що у Прилісному котельня обслуговує мікрорайон колишнього торфобрикетного заводу, де проживає чотири з половиною тисяч мешканців. Половина коштів виділена у минулому році, а зараз потрібно до зими завершити необхідні роботи.
 
Депутат облради і за сумісництвом заступник волинського губернатора Василь Дмитрук вважає, що у виступі пана Єлеви присутній територіальний інтерес, адже він представляє Нововолинськ. Пан Дмитрук закликав підтримати зміни до бюджету, тим більше, що котельні у Луцьку перебувають в обласній комунальній власності, а у прилісненська котельня розміщена на території державного підприємства.
 
Врешті-решт депутати Волиньради практично одноголосно ухвалили пропоновані бюджетні зміни.
 
Довідково:
 
У Луцьку на реконструкцію котельні по вулиці Крилова, 10 виділили 37 600 гривень, на аналогічні цілі щодо котельні на проспекті Грушевського, 21 – 162 600 гривень. На реконструкцію котельні школи та дитсадка у Прилісному – 1 мільйон 750 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus